KURIDŽA SILOVIT: Probio čitavu odbranu Valensije i ZAKUCAO preko Kalinića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 22:55

KURIDŽA SILOVIT: Probio čitavu odbranu Valensije i ZAKUCAO preko Kalinića (VIDEO)

Jedan od retkih dobrih poteza Zvezde...

Nastavljaju se košarkaški dueli u Evroligi. U 20. kolu Crvena zvezda večeras gostuje Valensiji.

Biće ovo jedno od najuzbuljivijih prvenstava Portugala u poslednje vreme. Sporting je prvi, a drugo mesto dele Porto i Benfika, koji igraju večeras (22.00), a oba tima nalaze se u odličnoj formi. Porto ima više uspeha u derbijima u poslednje vreme, pa je kvota na keca 2,25, iks je 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Porto – Benfika.

Zvezda trenutno u Evroligi ima skor od šest pobeda i 12 poraza uz meč manje. Iako su stranci, pretežno Amerikanci bili u prvom planu kada je Zvezda u pitanju, Dejan Radonjić je rešio da započne meč sa četvoricom Srba u startnoj petorci.

Pored Korija Voldena, utakmicu su počeli i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža i Ognjen Kuzmić, a Radonjić na ovom meču ne računa na Džordana Lojda, Marka Simonovića i Lendrija Noka.

Jako slabo je otvorila Zvezda ovaj meč i Španci su se veoma lako i značajno odlepili. Posle prve četvrtine španska ekipa je vodila 27:15. Za Beograđane je to na kraju bio i ne tako loš rezultat jer je Zvezda odigrala jednu od najlošijih četvrtina u Evroligi ove sezone, a Radonjićevim pulenima je retko šta polazilo za rukom - i u odbrani i u napadu.

Jednu od retkih dobrih akcija crveno-belih u prvom delu igre istakli su na zvaničnom Tviteru Evrolige. Silovito zakucavanje Marka Jagodića Kuridže posle prodora po čeonoj liniji. I to preko Nikole Kalinića, asa Valensije.

Pogledajte i sami taj momenat:

Marko Jagodic Kuridza goes down the baseline!#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/x4ZRO8q6QM

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 15, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.