KUP SRBIJE: Zvezdina osmica za osminu finala, Simić 4 puta u metu (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Zvezdina osmica za osminu finala, Simić 4 puta u metu (VIDEO+FOTO)

Utakmica je odigrana u Staroj Pazovi.

Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su plasman u osminu finala Kupa Srbije, rezultatom 8:0, a četvorostruki strelac protiv Trepče bio je Veljko Simić. Golove timu iz Kosovske Mitrovice dali su i Aleksa Vukanović, Radživ Van la Para, Miloš Vulić i Tomane. Utakmica je odigrana na terenu Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, pošto meč nije odigran u sredu u Žitkovcu (OVDE pročitajte zašto)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Meč je posmatralo nekoliko stotina navijača. Podsetimo, Delije su pozvale na bojkot utakmice, a o tome više pročitajte OVDE.

Već u trećem minutu, posle akcije sa desne strane, Simić je rutinski sa desetak metara iskoristio dodavanje povratnika Milana Jevtovića. Nije imao težak posao, a golman Milan Milentijević nije mogao više da uradi. U narednim minutima, solidne prilike nije koristio Aleksa Vukanović. Fudbaleri Trepče povremeno su imali "izlete" na polovinu Zvezde, ali bez opasnosti po gol Zorana Popovića koji je opet dobio šansu na golu umesto standardnog Milana Borjana. Na drugoj strani, crveno-beli su uglavnom šansu tražili posle akcija po bokovima.

U 25. minutu, Vulić je odlično pronašao Simića koji je pokušao sa 15-ak metara. Ali Milentijević je odlično intervenisao i sprečio novi pogodak na kontu Simića. U 26. minutu, Vladimir Lalić je pokušao iz "slobodnjaka" sa 30 metara, ali je loptu bez većih problema uhvatio Popović. U narednim minutima, Vukanović je pogodio stativu, zatim su crveno-beli tražili penal zbog igranja rukom, ali sudija Novak Simović nije smatrao tako. Ali već u 28. minutu, Simić je ponovo bio strelac. Lako je zaobišao Milentijevića i po zemlji loptu poslao u mrežu. Ovog puta asistent je bio Žander.

U sledećim minutima, usledili su i uzastopni pokušaji Žandera, a na isteku 40. minuta i Simić je pokušao ponovo da se upiše u strelce. Sa 15-ak metara prebacio je gol Trepče, mada treba reći i da je ispred sebe imao i protivničkog igrača. U 43. minutu, Dušan Jovančić se izborio za poziciju, ali bio neprecizan. Lopta je otišla preko prečke.

34’ Ponovo Žander pokušava iz daljine, ali golman Milentijević ostaje fokusiran i brani.

(0:2)

🔴⚪️#fkcz #treczv

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) October 10, 2019

U nastavku meča, ista slika, očekivana. Zvezda je nastavila da dominira, a to se odrazilo i na konačan rezultat. Postignuto je još šest golova. Seriju u drugom poluvremenu. u 49. minutu otvorio je Simić, koji se još jednom u strelce upisao u 61. minutu. Zvezdin današnji junak ima velike zasluge i za prvenac Van la Pare u 50. minutu. Posle snažnog udarca sa 20-ak metara, golman Milentijević je na kratko odbranio, ali je na pravom mestu bio novajlija.

Posle Van la Parinog gola, viđen je i efektan gol Vukanovića. Žander je "zaplivao" i glavom savladao protivničkog golmana. Usledili su posle i golovi Vulića iz "slobodnjaka", a tačku na "I" je stavio Tomane u 86. minutu.

U drugom poluvremenu, Milojević je šansu dao i omladincima Borisavu Burmazu i Milošu Pantoviću. Zvezdini klinci su na ovaj način upisali debitantski nastup za seniorski tim.

TREPČA - CRVENA ZVEZDA 0:8

STRELCI: Simić 3, 28, 49, 61, Van La Para 50, Vukanović 54, Vulić 78, Tomane 86.

STADION: SC FSS u Staroj Pazovi

SUDIJA: Novak Simović

TREPČA: Milentijević, Tomić, Ilić, Pantović, Lalić (od 57. Tanasković), Pronek, Radunović, Milošević, Šobat (od 46. Idrizović), Radojević (od 61. Trajković), Mihajlović. Rezerve: Kostić, Karamatić, Tanasković, Trajković, Idrizović, Denić, Kasalović. Trener: Lučić.

CRVENA ZVEZDA: Popović, Jevtović, Pankov, Babić, Žander, Jovančić, Vulić, Simić (od 80. Pantović), Vukanović (od 70. Burmaz), Van La Para (od 57. Garsija), Tomane. Rezerve: Vasiljević, Lukić, Matić, Pantović, Garsija, Burmaz, Babić. Trener: Milojević.

Možete i da pogledate kompletne rezultate ove runde takmičenja

Познати су сви учесници 1/8 финала Купа Србије. 🏆🇷🇸#KupSrbije | #FSS pic.twitter.com/QuVVmdfecd

— Fudbalski savez Srbije | FA Serbia (@FSSrbije) October 10, 2019
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRORADILO VELIKO POJAČANJE: Pogledajte prvi gol Van la Pare u dresu Zvezde (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2019

Holanđanin se upisao u strelce...Crvena zvezda igra protiv Trepče u šesnaestini finala Kupa Srbije, a crveno-beli su bez problema opravdali epitet favorita...Četvrti pogodak za beogradski tim postigao je Radživ van la Para. Novajlija iz Holandije natrčao je na odbijenu loptu i rutinski savladao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.