KUP SRBIJE: Šou u Inđiji, pet golova za pola sata, Novi Pazar prvi četvrtfinalista

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 16:30

KUP SRBIJE: Šou u Inđiji, pet golova za pola sata, Novi Pazar prvi četvrtfinalista

Gosti opravdali ulogu favorita.

Fudbaleri Novog Pazara prvi su četvrfinalisti Kupa Srbiji pošto su pobedili Inđiju sa 2:3 (2:3) u provom meču 1/8 finala najmasovnijeg takmičenja. Gosti su opravdali ulogu favorita, domaći tima je pružio žestok otpor, a zanimljivo je da je svi pet golova palo u prvi pola sata igre.

Gosti su opravdali ulogu favorita iako su igrali bez prve zvezde Amdema Ljajića, domaći tima je pružio žestok otpor, a zanimljivo je da je svi pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << golova palo u prvi pola sata igre.

Novi Pazar je poveo golom Bogdanovskog u 6. minutu. U 17. minutu je već bilo 2:0 za goste, a strelac sa penala bio je Ergelaš. Samo četiri minuta kasnije je isti igrač povisio na 3:0.

Ipak, u 29. minutu je Kojić smanjio na 3:1, a nekoliko desetina sekundi kasnije je Desančić pogodio za 3:2. Tada je delovalo da to neće da bude konačan rezultat, ali jeste bio. Do kraja utakmice videli smo nekoliko dobrih šansi sa obe strane, a najbliži golu bio je napadač Novog Pazara – Obradović, koji je pogodio prečku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novi Pazar prvi do četvrtfinala Kupa Srbije

Izvor: B92, 05.Dec.2023

Fudbaleri Novog Pazara plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su u Inđiji pobedili istomenog domaćina sa 3:2...Pazarci su stigli do prednosti od 3:0 golovima Nikole Bogdanovskog u šestom i dvostrukog strelca Mitra Ergelaša, koji je realizovao jedanaesterac u 17, a zatim bio precizan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.