KUP KRALJA: Igrači Santandera bojkotovali meč zbog neisplaćenih plata (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP KRALJA: Igrači Santandera bojkotovali meč zbog neisplaćenih plata (VIDEO)

Revanš meč četvrtfinala Kupa Kralja je prekinut u trenutku kad su igrači Santandera posle početnog sudijskog zvižduka odbili da igraju zbog neisplaćenih plata.
Domaći su se zagrlili i formirali krug na centru, dok su gostujući fudbaleri razmenili nekoliko pasova, izbili loptu u aut, pa je zatim glavni sudija posle konsultacija sa golmanom Rasinga odsvirao kraj susreta.
Igrači i jednog i drugog tima, kao i treneri su se pozdravili na centru što je izazvalo ogroman aplauz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << prisutnih.

Fudbaleri Santandera su najavili u ponedeljak da će bojkotovati meč ukoliko plate ne budu isplaćene. Budući da obaveze kluba nisu ispunjene, domaći su odbili da igraju i ishod je već poznat. Prvi meč Sosijedad je rešio svoju korist 3:1.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Fudbaleri Santandera odbili da igraju jer nisu dobili plate (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jan.2014

Fudbaleri Santandera revanš kupa protiv Sosijedada iskoristili za protest. Sudija odsvirao kraj. Navijači su ih podržali - igrači dugo ne primaju platu i ovo je bio način da izraze protest.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.