KK: Igrači štrajkuju, meč otkazan

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK: Igrači štrajkuju, meč otkazan

Revanš meč četvrtfinala Kupa kralja između Rasinga Santandera i Sosijedada nije ni počeo zato što su igrači domaćeg tima stupili u štrajk.

Fudbaleri Rasinga pokrenuli su štrajk zato što već nekoliko meseci nisu primili plate.

Igrači Rasinga su se skupili na centru terena u trenutku kada je meč trebalo da počne, ali nisu hteli da se pomere, zbog čega sudija nije imao drugo rešenje osim da prekine utakmicu.

Domaći fudbaleri su potom istrčali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << počasni krug na terenu, dok su im navijači aplaudirali.

U prvom meču četvrtfinala, Sosijedad je na svom terenu slavio sa 3:1, a verovatno su na taj način i izborili plasman dalje.

Uskoro opširnije…
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK: Igrači štrajkuju, meč otkazan

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Revanš meč četvrtfinala Kupa kralja između Rasinga Santandera i Sosijedada nije ni počeo zato što su igrači domaćeg tima stupili u štrajk...Fudbaleri Rasinga pokrenuli su štrajk zato što već nekoliko meseci nisu primili plate...Igrači Rasinga su se skupili na centru terena u trenutku kada...

Nastavak na B92...

I ovo je privatizacija... Ne daš pare - nećemo da igramo! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2014

Četvrtfinalni meč španskog Kupa kralja između Rasinga i Sosijedada nije odigran zbog protesta fudbalera iz Santandera! Ono što je nedeljama unazad najavljivano dogodilo se večeras, iako mnogi nisu verovali da će se dogoditi.  Naime, fudbaleri, domaćeg tima po početku utakmice stali su na sredinu...

Nastavak na MozzartSport.com...

KUP KRALJA: Štrajk uživo!

Izvor: Mondo, 31.Jan.2014, 00:54

Fudbaleri Rasing Santandera nisu odigrali revanš četvrtfinala Kupa protiv Sosijedada zato što šest meseci nisu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.