Štrajk zbog plata: Rasing na simboličan način otkazao revanš meč Kupa kralja

Izvor: Blic, 30.Jan.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk zbog plata: Rasing na simboličan način otkazao revanš meč Kupa kralja

Poslednji revanš meč četvrtfinala Kupa kralja između Rasinga i Real Sosijedada otkazan je zbog štrajka fudbalera domaće ekipe jer im nisu isplaćena primanja u nekoliko prethodnih meseci.

Način na koji su to igrači učinili bio je simboličan - okupili su se na centru terena kad je meč trebalo da počne, pa sudiji nije preostalo ništa drugo osim da odustane od odigravanja utakmice.

Igrači su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zatim istrčali krug oko terena uz pratnju aplauza, a Sosijedad je otišao u polufinale posle pobede od 3:1 uz novi registrovani rezultat od 3:0. U borbi za finale sastaće se sa Barselonom, a drugi par čine Atletiko i Real iz Madrida.

Kup kralja, revanš mečevi četvrtfinala:

Utorak:

Real Madrid - Espanjol 1:0 (1:0) - prvi meč 1:0

(Hese Rodrigez 7)

Sreda:

Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 1:2 (1:0) - 0:1

(Aduric 42 - Garsija 55, Košta 86)

Barselona - Levante 5:1 (2:1) - 4:1

(Adrijano 28, Pujol 44, Sančez 50, 52, Fabregas 68 - Roberto 9 a.g.)

Četvrtak:

Santender - Sosijedad - 0:3 službenim rezultatom - 1:3

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Štrajk zbog plata: Rasing na simboličan način otkazao revanš meč Kupa kralja

Izvor: Dzungla.org, 30.Jan.2014

Poslednji revanš meč četvrtfinala Kupa kralja između Rasinga i Real Sosijedada otkazan je zbog štrajka fudbalera domaće ekipe jer im nisu isplaćena primanja u nekoliko prethodnih meseci.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.