KS: Radnički posle penala izbacio Inđiju, Jagodinci lako kroz Kragujevac

Izvor: Sportal.rs, 29.Okt.2014, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KS: Radnički posle penala izbacio Inđiju, Jagodinci lako kroz Kragujevac

Od dopisnika iz Niša - U Nišu se Radnički dobrano namučio protiv Inđije da bi na kraju zahvaljujući boljem izvođenju penala izborio plasman među osam najboljih. Pošto u 90 minuta nije bilo golova, pristupilo se udarcima sa 11 metara, a sreća, ili znanje, kako više volite, bila je na strani domaćina, koji su četiri puta pogodili mrežu, dok je rival samo jednom bio precizan - 4:1.

U prvih 15. minuta na terenu je viđena prava uspavanka, bez ozbiljnijih šansi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na obe strane. monotoniju je razbio Punoševac, on je sa leve strane u 17. minutu izveo slobodnjak i sa dvadesetak metara šutirao tik iznad prečke. Ponovo je isti igrač samo minut kasnije pomalo sebično pokušao da sam reši situaciju u kojoj je sa druge strane imao dvojicu saigrača, lopta je otišla pored gola. Nastavljena je inicijativa domaćih, oprobao se i Bulatović ali je Stanivuković bio na pravom mestu. U nastavku usledila je jalova inicijativa "Reala sa Nišave". Tako je bilo sve do 36. minuta kada je nakon lopte u prazno Bjedov matirao Kesića ali je prečka bila na strani domaćih. Na poluvreme se otišlo bez promene rezultata.

Od početka drugog perioda serija šansi za domaće, prvo je Pejčić šutirao iz srca šesnaesterca, ali odbranio se gostujući tim. Potom je šansu u protivničkom šesnaestercu imao Punoševac ali je njegov pokusaj zaustavljen.  Tomić je iz velike daljine u 74. minutu pokusao da obraduje domaće navijače, njegov šut završo je pored gola. Radivojević je pokušao sa druge strane, ali šut pored gola. Pokušavali su igrači Radničkog, uglavnom iz daljine, da ugroze gol Inđije, ali nisu imali uspeh u tome. Bezidejni igrači Radničkog, pokušavali su da dođu do gola gostiju, ali im to nije polazilo za nogom. Na kraju pobednika, je odlučila penal serija, gde su Nišlije bile bolje.

U ostalim mečevima nije bilo iznenađenja. Jagodina je opravdala ulogu favorita i lako izašla na kraj sa Radničkim 1923 - 3:0, dok je Spartak slavio protiv novosadskog Proletara - 2:0.

(Tekst. Aleksandar Ilić, Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.