Kupa Srbije: Rad vodi protiv Zvezde!

Izvor: RTS, 29.Okt.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupa Srbije: Rad vodi protiv Zvezde!

Popodnevnim utakmicama počela je osmina finala Kupa Srbije. Danas se igra šest mečeva, dok će preostala dva biti odigrana 19. novembra. Na vračaru Rad vodi protiv Crvene zvezde 1:0.

14.08 - Od 50. minuta Rad vodi protiv Crvene zvezde sa 1:0. Strelac je bio Perović u 50. minutu.

13.52 - Poluvreme, rezultati: Rad - Crvena zvezda 0:0, Spartak - Proleter 2:0 , Radnički 1923 - Jagodina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 0:2, Radnički Niš - Inđija 0:0. 

Utakmice u 13 časova počeće Rad i Crvena zvezda, Spartak i Proleter, Radnički 1923 i Jagodina, odnosno niški Radnički i Inđija. Od 18 časova branilac trofeja Vojvodina dočekuje užičku Slobodu, dok pola sata kasnije u Gornjem Milanovcu počinje duel Metalca i Voždovca.

Derbijem se smarta susret Rada i Crvene zvezde koji će biti održan na stadionu Obilića na Vračaru zbog procene komesara za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije i nadležnih organa beogradske policije.

Preostala dva duela, između Partizana i Sloge i OFK Beograda i Čukaričkog biće odigrana 19. novembra, jer Partizan i OFK Beograd danas od 16.30 u Humskoj igraju zaostalu utakmicu sedmog kola Jelen Superlige.

U osmini finala Kupa Srbije igra se po jedna utakmica. U slučaju da po isteku regularnog dela igre rezultat bude nerešen, odmah se pristupa izvođenju penala kako bi se dobio pobednik.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmina finala Kupa Srbije

Izvor: RTS, 29.Okt.2014

Popodnevnim utakmicama počela je osmina finala Kupa Srbije. Danas se igra šest mečeva, dok će preostala dva biti odigrana 19. novembra...Utakmice u 13 časova počeće Rad i Crvena zvezda, Spartak i Proleter, Radnički 1923 i Jagodina, odnosno niški Radnički i Inđija. Od 18 časova branilac trofeja...

Nastavak na RTS...

Kup - "Ćurani" i "Golubovi" lagano, Nišlije "na gurku"

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2014

Pored duela na Vračaru od 13 časova odigrane su još tri utakmice osmine finala Kupa Srbije na kojima su postignuti sledeći rezultati.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.