KRV JE ŠIKLJALA: Udarac ramenom u nos, pa PREBIJANJE do koske! Evo kako je Irac IZMLATIO Kauboja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRV JE ŠIKLJALA: Udarac ramenom u nos, pa PREBIJANJE do koske! Evo kako je Irac IZMLATIO Kauboja (VIDEO)

Konor Mekgregor za samo 40 sekundi dobio borbu sa Kaubojem.

Samo 40 sekundi bilo je dovoljno Konoru Mekgregoru da na spektakularan način obeleži povratak u oktagon i razbije Amerikanca Donalda Seronea!

Irac je ekspresnim udarcima uništio protivnika, iako se Serone za duel sa velikim favoritom pripremao više od godinu dana! Glavni meč turnira UFC 246. večeri pripao je Konoru Mekgregoru, koji se posle 18 meseci (još od oktobra 2018. godine) i poraza od Habiba Nurmagomedova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo pojavio na sceni. I oduševio.

Shoulder strikes hahah #ufc246 pic.twitter.com/gxnFB2qDhp

— Richie (@1__richie) January 19, 2020

Irac je od prve sekunde krenuo sa napadima, ne birajući način na koji prebija rivala. Konor je udarao Amerikanca, dok su bili u klinču, nekoliko puta ramenom u lice, dok je presudan bio udarac nogom, čime je izbacio Kauboja iz ritma, a onda posle obaranja na pod pošteno ga izmlatio za ekspresnu pobedu, 22 u karijeri, uz četiri poraza.

Here’s the whole McGregor - Cowboy fight

I’m so fucking happy he’s back #UFC246 https://t.co/cNA9o4kiYf

— Connoisseur of Combat (@ConOfCombat) January 19, 2020

Nema sumnje da je publika u Las Vegasu očekivala mnogo veći otpor Amerikanca i uživanje u spektaklu. Umesto toga, Mekgregor ih je maestralnim udarcima po Seroneu, ekspresno "poslao kući". Mnogi još nisu uspeli ni da se smeste na sedišta, a borba je već bila završena.

Nobody does it like Connor McGregor 🇮🇪 👑 pic.twitter.com/MbDFHcsp1R

— Harry 🚀 (@Harray97) January 19, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika iz meča Konor Mekgregor - Donald Serone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.