Mekgregor: Nokautiraću Seronija!

Izvor: B92, 18.Jan.2020, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekgregor: Nokautiraću Seronija!

Spektakl u Las Vegasu u noći između subote i nedelje prirediće nam Donald Seroni i Konor Mekgregor.

Svi ljubitelji MMA biće "fiksirani" ispred ekrana za ovaj UFC događaj 246 koji je povratnički za Konora Mekgregora.

Irski borac je poručio da će ovu borbu završiti nokautom, a on se nije borio od oktobra 2018. godine kada ga je "ugušio" Habib Nurmagomedov.

"Spreman sam za borbu, imam visoke ciljeve o želim da 2020. godinu počnem na najbolji mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << način. Donald i ja smo imali žustru raspravu šre nekoliko godina, ali danas ga mnogo poštujem. Ipak, pored svog tog poštavanja mi ćemo 18. januara proliti krv, ali ne onu zlu. Moja je predikcija da ću nokautirati Seronija", poručio je Konor Mekgregor.

Mekgregor u UFC ima skor od 21 pobede i 4 poraza, a 2016. godine postao je prvi borac koji je u isto vreme bio vlasnik šampionskog pojasa iz dve različite kategorije.

Što se tiče Donalda Seronija, on je poručio da će raditi svih pet rundi sa Konorom i da se nada pobedi.

"Daću mu pet rundi i stvarno ne mogu da dočekam subotu uveče. Ovo je borba koju sam mnogo želeo. Konor je vrsta borca koja izumire i sigurno će sve biti spektakularno", rekao je popularni "Kauboj".

Seroni je poznat kao borac koji sporo počinje svoje borbe, o čemu smo razgovarali sa srpskim UFC borcem Duškom Todorovićem.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mekgregor se vratio spektakularnim nokautom za 40 sekundi!

Izvor: RTS, 19.Jan.2020, 08:33

Konor Mekgregor vratio se u ring nakon 15 meseci pauze i ostvario impresivnu pobedu u svojoj prvoj borbi. Irski MMA borac je u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu nokautirao Amerikanca Donalda Seronea za samo 40 sekundi. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.