KRSTAJIĆ PRED DVA VAŽNA DUELA: O povredama, novajliji, ciljevima, ali i o šefu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRSTAJIĆ PRED DVA VAŽNA DUELA: O povredama, novajliji, ciljevima, ali i o šefu (FOTO)

Igraće se u Podgorici i Bukureštu.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u četvrtak i nedelju očekuju utakmice Lige nacije, sa Crnom Gorom i Rumunijom, u okviru Lige nacija. U Sportskom centru u Staroj Pazovi, pred novinare su izašli selektor Mladen Krstajić i Dušan Tadić koji će u ovim mečevima biti kapiten (više pročitajte OVDE).

Srbija će protiv Crne Gore i Rumunije igrati bez Aleksandra Kolarova, Nemanje Matića i Nenada Krstičića.

- Oslabljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo, ovo je veliki udarac za nas, ali ambicije ostaju iste. Želimo da odigramo maksimalno i ostvarimo pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza. Matić nije doputovao i danas je bio na pregledima. Kolarov se javio, on ima problema sa prstom. Krstičić ima probleme sa petom i prehladom. Njih trojica su otkazala, a svi ostali su na raspolaganju. Veliki je to hendikep - rekao je Krstajić koji je pozvao Nemanju Miletića iz Partizana.

- Igrači se pripremaju, ali naše ambicije ostaju iste. Imamo direktne rivale za prvo mesto. Na svakoj utakmici da damo maksimum i da rotiramo igrače. Želimo da odigramo maksimalno i ostvarimo pozitivan rezultat, a to je sve sem poraza. Sutra imamo trening, imamo malo vremena, ali je suština da se znamo dobro i da napravimo dobru atmosferu.

Krstajić nije želeo ni da izdvaja nekog od igrača Crne Gore, a protiv sebe imaće Ljubišu Tumbakovića, sa kojim je sarađivao u Partizanu.

- To je čovek koji mi je dosta pomogao. Nikad neću da zaboravim kada sam došao iz Kikinde. Nikad ne mogu da ga nazovem kolegom, za mene je on uvek šef.

Krstajić je takođe zamoljen da prokomentariše izjavu menadžera Liverpula, Jirgena Klopa, da je Liga nacija besmislena.

- To je njegovo mišljenje - bio je kratak selektor Orlova, a kasnije nije detaljnije razmatrao koji je lakši način plasmana na Evropsko prvenstvo.

- O tome ćemo drugom prilikom. Želim da budemo prvi u grupi, ali ne bih znao da li je ovo lakši put, dok ne bude zreb za Prvenstvo.

Između ostalog, selektor Orlova je objasnio kakva je bila reakcija novajlije, Miletića.

- Reč je o pravom momku, rekao je da mu je drago. Nismo hteli da ga masiramo, a u ekipi je primljen kao svaki drugi igrač.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.