KRALJICE : Košarkašice prekinule konferenciju i okupale Marinu, pa zapevale Bajin veliki hit (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 00:51

KRALJICE : Košarkašice prekinule konferenciju i okupale Marinu, pa zapevale Bajin veliki hit (VIDEO)

Šou u Valensiji.

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je titulu šampiona Evrope savladavši u finalu selekciju Francuske, a kao što i nalažu pravila posle meča je održana konferencija za medije kojoj su prisustvovale selektorka Marina Maljković i MVP šampionata Sonja Vasić.

Međutim, konferencija je prekinuta u jednom trenutku pošto su u pres salu bukvalno uletele ostale reprezentativke Srbije i vodom ispolivale Marinu i Sonju. U tom trenutku su sve zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otpevale hit Nedeljka Bajića Baje ''Koktel ljubavi'', da bi potom konferencija nastavljena, a Maljkovićeva se našalila.

CELEBRATION TIME! 🙌🥳@KSSrbije 🇷🇸 | #EuroBasketWomen pic.twitter.com/WTsz0D1xHu

— FIBA Women's EuroBasket (@EuroBasketWomen) June 27, 2021

- Izvinite zbog moje loše frizure - rekla je Maljkovićeva koja nije zamerila devojkama na onome što su uradile.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.