KRALJ PONOVO NA TRONU: Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2023, 08:16

KRALJ PONOVO NA TRONU: Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste! (FOTO) (VIDEO)

Mladi Italijan pomogao Novaku! Legendarni as belog sporta, Novak Đoković, ponovo je postao najbolji teniser sveta. Zahvaljujući pobedi Janika Sinera nad Karlosom Alkarazom u polufinalu ATP turnira masters 1000 serije u Majamiju, Nole je od ponedeljka na tronu. Španac je branio titulu u Sjedinjenim Američkim Državama i tako porazom izgubio velikih 640 bodova. Alkarazu je […]
The post KRALJ PONOVO NA TRONU: Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste! (FOTO) (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alkaraz izgubio, Đoković se vraća na ATP tron (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2023

Italijan Janik Siner odigrao je sa stilom i okončao nade Karlosa Alkaraza da može do "Sunčanog dubleta" u njegovoj vladavini kao svjetski broj jedan, trijumfujući 6:7 (4/7), 6:4, 6:2 u polufinalu Majami Opena u petak.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Đoković se vratio na prvo mesto ATP liste "poklonom" Alkaraza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2023

Srpski teniser Novak Đoković ponovo je svetski teniski broj jedan posle rezultata Karlosa Alkaraza na turneji u SAD.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ALKARAS NAKON GUBITKA BROJA 1: „Daću sve od sebe da se što pre vratim!“

Izvor: HotSport.rs, 01.Apr.2023

Zna šta ga čeka! Karlos Alkaras sinoć je poražen u polufinalu turnira u Majamiju od Janika Sinera sa 2:1 i tako je izgubio mesto broj 1 na ATP listi. Od ponedeljka, na vrhu liste će biti ponovo Novak Đoković. – Nije imalo mnogo uticaja to što što je on odmarao dan više od mene. Nisam […]. The...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.