KOSTIĆ U EKSTAZI: Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 11:15

KOSTIĆ U EKSTAZI: Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri

Nosio je svoj tim do trofeja.

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta osvajači su ovogodišnje Lige Evrope, pošto su u finalu u Sevilji bili bolji od Rendžersa posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

- Ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri. Šta mogu da kažem, ovo je neverovatna noć. Zaslužili smo ovo i mogu samo da kažem da sam ponosam na ovaj tim, vrlo sam srećan.

- Oni su vrlo dobar tim. Znate, u finalu mali detalji mogu biti vrlo bitni, poput prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gola ili našeg. Uspeli smo, presrećan sam i sada idem da proslavim sa svojim timom - euforičan je bio Kostić.

- Osvajanje ovog trofeja i plasman u Ligu šampiona je i bio naš cilj. Sada treba to da proslavimo, pa ćemo videti šta će biti sledeće sezone - zaključio je Kostić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.