KONAČNO SVI MOGU DA ODAHNU: Prva fotografija Eriksena iz bolnice, Danac se oglasio porukom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 10:00

KONAČNO SVI MOGU DA ODAHNU: Prva fotografija Eriksena iz bolnice, Danac se oglasio porukom (FOTO)

Sada se oseća dobro.

Svi su bili prestravljeni kada je Kristijan Eriksen samo pao na zemlju bez svesti pred kraj prvog poluvremena u meču Danske i Finske, posle čega su lekari morali i da ga reanimiraju.

Napadač Intera i najbojli igrač Danske oporavlja se posle svega u bolnici u Kopenhagenu, a na društvenim mrežama je postavio i prvu fotografiju posle nesrećnog događaja koji je njegovo učešće na Evropskom prvenstvu završeno.

A post shared by Christian >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Eriksen (@chriseriksen8)

- Pozdrav svima. Veliko vam hvala za simpatične i neverovatne želje i poruke iz svih delova sveta. Zaista veoma znače meni i mojoj prodici. Dobro sam, imajući u vidu okolnosti. Još moram da prođem kroz neka ispitivanja u bolnici, ali se osećam dobro - napisao je vezista Intera na zvaničnom Instaram profilu. - Sad ću navijati za saigrače iz danske reprezentacije na narednim mečevima. Igrajte za Dansku. Sve najbolje. Kristijan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda češka teniserka Karolina Muhova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.