KONAČNO LEPE VESTI IZ RIJA: Bobana druga, Zorana četvrta u kvalifikacijama! Drugi deo od 17h

Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2016, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO LEPE VESTI IZ RIJA: Bobana druga, Zorana četvrta u kvalifikacijama! Drugi deo od 17h

Naše strelkinje u disciplini vazdušni pištolj sa razdaljine od 25 metara bile su odlične u prvom delu današnjih kvalifikacija.

Danas Srbiju u streljaštvu predstavljaju Bobana Veličković i Zorana Arunović u disciplini vazdušni poštolj 25 metara, a posle prvog dela kvalifikacija iz Rija nam stižu odlične vesti.
Bobana Veličković je prva pucala i bila izuzetna na strelištu. Pogodila je 99 krugova u prvoj i drugoj, a 97 u trećoj seriji. Ukupno 295 krugova za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << drugo mesto posle ‘Precision’ faze kvalifikacija.
Zatim je u drugoj grupi od 20 devojaka na strelište izašla naša Zorana Arunović koja je takođe bila sjajna. Ukupno 293 kruga – 98 u prvoj, 97 u drugoj i 98 u trećoj za četvrto mesto u kvalifikacijama, za sada.

Jer, od 17 časova sledi Rapid faza u brzom pucanju pri čemu će se pucati pet serija od po pet hitaca.
U polufinalu se sistem menja sa bodovnog na ’pogodi ili promaši’ sistem – skor od 10,2 i više računa se kao pogodak, a 10,1 i manje kao promašaj. 
Bobana Veličković – 99 krugova u prvoj seriji, 99 u drugoj seriji, treća serija 97 – ukupno 295 krugova, Bobana je druga posle prvog dela kvalifikacija
Zorana Arunović – 98 krugova u prvoj seriji, 97 u drugoj seriji, 98 u trećoj – ukupno 293 kruga, Zorana je četvrta posle prvog dela kvalifikacija.

Plasman posle ‘Precision’ faze kvalifikacija:
1. Ana Korakaki (Grčka) 297 krugova
2. Bobana Veličković (Srbija) 295
3. Afaf Elhodhod (Egipat) 293
4. Zorana Arunović (Srbija) 293
5. Jingjing Žang (Kina) 293
6. Antoaneta Boneva (Bugarska) 293
7. Olena Kostevič (Ukrajina) 292
8. Hejdi Gerber Dithelm (Švajcarska) 291
9. Klaudija Bres (Poljska) 291
10. Golnouš Sebgatolahi (Iran) 291
11. Lalita Jaulejuskaja (Australija) 290
12. Suk Jong Jo (Severna Koreja)
*Najboljih osam plasiraće se u polufinale.


The post KONAČNO LEPE VESTI IZ RIJA: Bobana druga, Zorana četvrta u kvalifikacijama! Drugi deo od 17h appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bobana ipak bez finala

Izvor: Bor030.net, 09.Avg.2016

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Veličković nije uspela da se plasira u finale na Olimpijskim igrama u disciplini malokalibarski pištolj 25 m. U prvom delu kvalifikacija osvojila je drugo mesto, ali je u nastavku kvalifikacija zabeležila rezultat koji nije bio dovoljan za finale...Bobana...

Nastavak na Bor030.net...

BLJESAK, PA RASPAD SISTEMA: Posle odlične prve faze, Veličković i Arunović bez polufinala!

Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2016

Bobana Veličković i Zorana Arunović očajno su pucale u drugoj fazi kvalifikacija i ostale bez plasmana u polufinale u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara.. . Bobana Veličković i Zorana Arunović izuzetno su pucale u prvoj ‘preciznoj’ fazi, zauzevši drugo, odnosno, četvrto mesto sa...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.