Bobana ipak bez finala

Izvor: Bor030.net, 09.Avg.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobana ipak bez finala

Reprezentativka Srbije u streljaštvu Bobana Veličković nije uspela da se plasira u finale na Olimpijskim igrama u disciplini malokalibarski pištolj 25 m. U prvom delu kvalifikacija osvojila je drugo mesto, ali je u nastavku kvalifikacija zabeležila rezultat koji nije bio dovoljan za finale.

Bobana je sa 295 krugova bila najbolja u svojoj kvalifikacionoj grupi u prvoj fazi kvalifikacija, odnosno ukupno druga, ali je “brzom pucanju” podbacila i sa 281 krugom (93+95+93), >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << odnosno 576 krugova ukupno, nije uspela da se plasira u polufinale.

Arunovićeva je kao četvrta (293 kruga) završila prvi krug kvalifikacija, ali je kao i njena reprezentativna koleginica u “brzom pucanju” bila nešto lošija. Upucala je 283 kruga i sa ukupno 576 krugova ostvarila identičan rezultat kao Veličkovićeva.

Boranka je pre dva dana bila sedma u finalu u konkurenciji vazdušni pištolj na 10 metara, dok Arunovićeva nije ušla među osam najboljih.

Sistem takmičenja je takav da su se prvo pucale tri serije po 10 hitaca za pet minuta, a onda “brzo pucanje” u kojem su takmičarke imale tri serije od po 10 hitaca sa tri sekunde pauze između svakog i sedam sekundi pauze između serija.

Polufinale i borba za medalje počinju u 20:30 časova.

(SK / Bor030)

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.