Izvor: HotSport.rs, 07.Okt.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO KOD KUĆE: Evo šta su Grobari poručili svojim ljubimcima na startu meča, minimalno vođstvo Partizana na poluvremenu (VIDEO)

Košarkaši Partizana su tek u trećem meču regionalnog takmičenja istrčali pred svoju publiku koja je u solidnom broju došla da ih podrži u utakmici protiv FMP-a. Crno beli otišli na odmor sa 45:43.

Možda se na prvoj utakmici na domaćem terenu očekivao i veći odziv Grobara, oni koji su večeras došli do dvorane „Aleksandar Nikolić“ imali su poruke podrške za svoje košakaše, koje njihovim ljubimcima i te kako znače posle dva startna poraza.
Crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su na to odgovorili odličnom igrom na startu, posle šest ipo minuta došli i do maksimalnih 24:10, na krilima Marinkovića i Šalića ali su u nastavku gosti ipak došli do daha.
Druga četvrtina donela je povratak FMP-a, koji je brzo uspeo da uhvati priključak ali je Partizan ipak zahvaljujući poenima iz tranzicije i odličnoj roli Patrika Milera uspeo da odije nalete „Pantera“ i na odmor ipak ponese kakvu takvu prednost.
Najefinaksini u redovima Partizana posle prvih 20 minuta su Vanja Marinković sa 13, odnosno Patrik Miler sa 10 poena, dok se kod gostiju istakao Filip Čović sa 14 poena.
Inače posle prvog poluvremena
Pogledajte poruku Grobara upućenu ekipi Miroslava Nikolića na startu utakmice.

The post KONAČNO KOD KUĆE: Evo šta su Grobari poručili svojim ljubimcima na startu meča, minimalno vođstvo Partizana na poluvremenu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.