OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Kon poslao poruku Đokoviću - hoće da se ČUJU: Pomenuo sam ga zbog VAKCINA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 08:18

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO Kon poslao poruku Đokoviću - hoće da se ČUJU: "Pomenuo sam ga zbog VAKCINA..."

Epidemiolog u svom stilu.

Gostujući u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink, Predrag Kon je ponovo govorio o Novaku Đokoviću. Zbog različitih stavova vezano za vakcinaciju njih dvojica nedavno su bili u centru pažnje balkanske javnosti, a sada je epidemiolog govorio o odmoru srpskog tenisera u Bosni.

- Želim mu da provodi odmor onako kako želi i sa ljudima sa kojima se nabolje oseća - rekao je Kon.

Potom je istakao da bi voleo da se čuje sa najboljim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniserom sveta.

- Jedino što ću reći je da mu želim sve apsolutno najbolje i uspeha dalje. Mislim da je to nešto što se u 50 godina desi ovoj zemlji. Nemam šta da mu prigovorim. Jednom sam ga pomenuo zbog vakcina, bio bih jako srećan da se čujem s njim uopšte, ikada, jer ja jesam njegov obožavalac i neprekidno sam uz televizor kad on igra - otkrio je epidemiolog.

Na kraju je još jednom ponovio da je Đoković osoba od velikog uticaja.

- On ima zaista ogroman uticaj na ljude, svaki korak mu se prati. Vidite, i to je opterećujuće. Ako se oslanja na alternativnu medicinu, zašto da ne - dodao je Predrag Kon.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.