KOMEMORACIJA KOBIJU I ĐIJANI BRAJANT PROBUDILA NAJGORE U LJUDIMA: Ovaj potez je izazvao gađenje kod svih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEMORACIJA KOBIJU I ĐIJANI BRAJANT PROBUDILA NAJGORE U LJUDIMA: Ovaj potez je izazvao gađenje kod svih (FOTO)

Događaj se održava u ''Stejpls centru''.

U Los Anđelesu, tačnije u ''Stejpls centru'' u toku je komemoracija Kobiju Brajantu i njegovoj ćerki Đijani koji su poginuli u padu helikoptera 26. januara pod nazivom "Sećanje na život Kobija i Đijane Brajant". Dvorana je ispunjena do poslednjeg mesta, a današnji datum je i odabran kao simbolika pošto je 24 bio i broj Kobijevog dresa u Lejkersima, dok je broj 2 na dresu nosila i njegova ćerka igrajući košarku. Međutim, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve moglo da prođe onako kako je planirano zbog gesta koji je mnoge ostavio u šoku.

O tome je izveštavao novinar Mark Medina koji je sat vremena pre početka događaja bio kod ''Stejpls centra'' i opisao šta se dešava.

Those attending Kobe and Gianna Bryant’s memorial are receiving this T-Shirt and this program pic.twitter.com/Jfi44r6waV

— Mark Medina (@MarkG_Medina) February 24, 2020

Svi koji su stigli u dvoranu dobili su majice na ulazu, a nije malo onih koji misle da je mnogo ljudi došlo samo da bi uzeli materijal. Odnosno, kupili su ulaznicu kako bi sve dobije predmete pokušali da skupo prodaju. Tako je jedna majica prodata za čak 38,750 dolara i sve je otišlo u fondaciju "Mambe i Mambasite":

Thank you to everyone that bought one of our Kobe Bryant tribute shirts.

With your help, we raised $38,750 for the Mamba and Mambacita Sports Foundation!#KobeFarewell pic.twitter.com/Bkh0Fx0syM

— Old Row (@OldRowOfficial) February 24, 2020

Ovo je podstaklo mnog da pozovu ljude da ne čine to, ali su majice već mogle da se kupe, a početna cena bila je 800 dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.