Sećanje na Kobija i Đijanu: Imala je srce anđela, a oni nikada ne umiru

Izvor: B92, 24.Feb.2020, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanje na Kobija i Đijanu: "Imala je srce anđela, a oni nikada ne umiru"

U Stejpls centru održana je ceremonija u znak sećanja na Kobija i Đijanu Brajant.

20:55 Ališa Kiz je stupila na scenu, izvodeći "Mesečevu sonatu", jedno od Kobijevih omiljenih muzičkih dela.

20:37 "Kobi je svaki trenutak činio magičnim. Niko se nije brinuo za ljude toliko kao on", rekao je Rob Pelinka, bivši Kobijev agent i Đijanin kum.

20:22 "Htela sam da budem kao on. Da volim svaki deo takmičenja", rekla je o Brajantu košarkašica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sabrina Jonesku.

20:18 "Kobi, Đijana je imala srce anđela. Anđeli nikada ne umiru", rekla je košarkašica Dajana Torasi.

20:10 "Bog je znao da ne mogu da budu na Zemlji jedno bez drugog, pa ih je oboje uzeo. dragi, brini se o Điđi, a ja ću o ostalima. Oboje vas volimo i nedostajete nam zauvek. Mama", završila je Vanesa govor u suzama.

20:02 "Bio je najbolji muž. Voleo me je više nego što mogu da zamislim. Ne znam kako sam zaslužila čoveka kao što je Kobi", rekla je Vanesa o Kobiju.

19:57 "Điđi bi verovatno bila najbolji igrač u WNBA. Htela je da promeni način na koji se žene vide u sportu, čak je i pisala o tome stalno u školi", kaže Vanesa kroz suze.

19:52 "Đijana Brajant bila je tako dobra i obzirna. Znala je koliko mi znače njeni poljupci, nikada nije zaboravila da me poljubi ujutru i uveče. Bila je moj najbolji prijatelj", rekla je Vanesa.

19:50 Vanesa Brajant, Kobijeva supruga, izašla je za govornicu.

19:47 "Nije bio samo košarkaš, bio je i umetnik. Zato su svi pogođeni ovim, širom sveta", rekao je Kimel.

19:42 Nakon isečaka iz Kobijeve karijere, za govornicu je izašao i Džimi Kimel.

19:35 Bijonse Nouls je otvorila ceremoniju pesmom "Halo".

19:30 Ova ceremonija nazvana je "Proslava života". Stejpls centar, dom LA lejkersa, gde je Kobi igrao, rasprodat je u potpunosti. Svi prisutni su dobili i knjigu sa porodičnim fotografijama porodice Brajant.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.