Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMEDIJA LIGE ŠAMPIONA: Ceo svet se smeje Benzeminom padu! A tek golu Obamejanga… (VIDEO)

Ovog puta, veče Lige šampiona je veče smeha i urnebesnih poteza.

Posebno komičan večeras je meč u Dortmundu između Borusije i Real Madrida. Malo pre prvog gola, kada su se domaći navijači rastužili, smejali su se padu Karima Benzeme koji je vrlo brzo postao viralan hit na internetu.
DA LI STE ZNALI: Zbog čega Antoan Grizman uvek igra u dugim rukavima? (FOTO)
Francuz je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u izglednoj situaciji, umesto da završi akciju kao što se očekuje, tako se prosuo po travi, da je nasmejao sve na stadionu i kraj malih ekrana.

(Izvor: youtube / MOMO)
Ubrzo posle toga Ronaldo je doveo Real u vođstvo, a zatim je kasnije Pjer-Emerik Obamejang izjednačio na krajnje bizaran način. Potpuno slučajno:

(Izvor: youtube / MATCH DAY 4)
The post KOMEDIJA LIGE ŠAMPIONA: Ceo svet se smeje Benzeminom padu! A tek golu Obamejanga… (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOL VEČERI: Spektakularan šut Dibale ili ‘suvi list’ Dilejnija u stilu Roberta Karlosa? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2016

Dva gola su se izdvojila iz večerašnjih duela Lige šampiona – Paola Dibale i Tomasa Dilejnija. Koji je po vašem ukusu? Mi ne možemo da se odlučimo…. . Derbi kola i dosta komičnih situacija gledali smo u Dortmundu između Borusije i madridskog Reala, ali su dva gola iz Zagreba i Kopenhagena...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.