KOLIKO BOLESTAN TREBA DA BUDEŠ? Fotografisali Salino beživotno telo i objavili slike iz mrtvačnice! Završili u ZATVORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO BOLESTAN TREBA DA BUDEŠ? Fotografisali Salino beživotno telo i objavili slike iz mrtvačnice! Završili u ZATVORU

Stigla ih zaslužena kazna.

Argentinski fudbaler Emilijano Sala tragično je nastradao početkom godine, jer se srušio avion u kom se nalazio, i to iznad kanala Lamanš. Nedavno se na internetu pojavila fotografija Salinog beživotnog tela u mrtvačnici. Bolesnici koji su fotografisali preminulog fudbalera su to kasnije objavili na društvenim mrežama.

Na sreću, policija na Ostrvu brzo reagovala i aktere tog bezumnog čina lišili slobode. Kako navode britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, reč je o neimovanom muškarcu, kao i jednoj ženi, koji su putem Tvitera objavili slike iz mrtvačnice u Bornmutu, u kojoj je bilo telo Emilijana Sale.

Emiliano Sala: Arrests after 'body photo' posted on Twitter https://t.co/XQebJzmock

— BBC News (UK) (@BBCNews) April 29, 2019

Policija je istakla da je zbog toga lišena slobode 48-godišnja žena, i to zbog sumnje da je neovlašćeno pristupila kompjuterskom materijalu. Iz istog razloga je uhapšen i 62-godišnji muškarac.

Sala je tragično preminuo nakon nesreće 21. januara . Nakon dvonedeljne potrage njegovo telo pronađeno u olupini smrskanog aviona, obdukcijom je utvrđeno da je umro zbog teških povreda glave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.