KOLEKCIONARI - OVO STE ČEKALI: Zvezda dizajnirala dres u čast Siniše Mihajlovića, ali i u humanitarne svrhe

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 00:07

KOLEKCIONARI - OVO STE ČEKALI: Zvezda dizajnirala dres u čast Siniše Mihajlovića, ali i u humanitarne svrhe

Meč je zakazan za subotu.

Počinje prolećni deo fudbalske sezone, a u  subotu, 4. februara od 16 časova, igrači Crvene zvezde će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Vojvodinu. Meč će biti posvećen legendarnom Siniši Mihajloviću, koji je u oba tima ostavio dubok trag.

Ulaz na stadion je besplatan, a sve navijače očekuje bogat i sadržajan program u čast legende srpskog i svetskog fudbala. Fudbaleri Zvezde će na travnatu površinu Marakane izaći sa dresovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podignute kragne, a posebno redizajniran dres predstavljaće još jedan gest koji će naglasiti veličinu čuvenog velemajstora slobodnih udaraca.

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Na prednjoj strani dresa pored grba Crvene zvezde biće u istom obliku ugravirana zlatna slika Siniše Mihajlovića. Autentični dresovi koji će nositi izabranici Miloša Milojevića na meču protiv Vojvodine biće dati na aukciju, a svi kojima je crveno-bela boja u srcu će moći da učestvuju u istoj. Prikupljen novac će biti doniran Nacionalnom registru donora matičnih ćelija pri Institutu za transfuziju krvi Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.