KOLAKOVIĆ: Šest bodova sa prvog turnira su dobra podloga za budućnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:44

KOLAKOVIĆ: Šest bodova sa prvog turnira su dobra podloga za budućnost

Srbija drugog vikenda LIge nacija igra u Roterdamu.

Selektor odbojkaša reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je pred put u Roterdam da je novi turnir nova priča i nova šansa za njegovu ekipu. Odbojkaši reprezentacije Srbije 18. juna putuju u Roterdam gde će igrati na turniru druge sedmice Lige nacija 2023. godine. Srbija će od 20. do 25. juna igrati protiv SAD, Nemačke, Italije i Holandije.

 - Ja volim da idem utakmicu po utakmicu. Nama je svaka pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bitna. Ja bih bio zadovoljan sa četiri pobede, koje nažalost nismo ostvarili. Nagovestili smo protiv Japana i Slovenije da možemo da dođemo do iznenađenja. Uspeli smo to protiv Poljske. Šest bodova sa prvog turnira su dobra podloga za budućnost. Opet nećemo biti kompletni koliko bismo voleli da budemo. Prvi protivnika je Amerika, sledi nam ozbiljan ispit protiv ekipe koja je izgubila samo od Brazila. Novi turnir je nova priča - istakao je Kolaković i naglasio je da će sastav tima koji će igrati u Holandiji biti poznat u petak uveče posle treninga.

Tehničar nacionalne selekcije Aleksa Batak dodaje da njegovom timu predstoje veliki izazovi.

 - Mogu da kažem da smo zadovoljni ali uvek to može bolje. Jake ekipe nas očekuju u Holandiji, sigurno nam sledi još veća borba. Biće potreban jo bolji fokus i veće zalaganje da se obezbedi dobar rezultat. Mislim da smo dobro radili i da smo spremni za novi turnir. Mislim da imamo respektabilnu ekipu koja će dati sve od sebe i videćemo kakvi će biti rezultati - zaključio je Batak.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.