KOD ĐOKOVIĆA KAO U ŠKOLI: Jelena kao učiteljica, Stefan uči prva slova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2018, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOD ĐOKOVIĆA KAO U ŠKOLI: Jelena kao učiteljica, Stefan uči prva slova (FOTO)

Nova fotografija objavljena na Instagramu.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sa porodicom živi u Monaku. Samim tim, Novakova i Jelenina deca, Stefan i Tara okruženi su latinicom. Međutim, roditelji se trude da Stefan nauči i ćirilicu.

- Učimo Stefana istovremeno ćirilicu i latinicu, kroz igru. Iako sam mislila da će mu biti zbunjujuće, sve mu se sviđa, i dobar je u tome. Za decu nebo je granica. I latinica i ćirilica u isto vreme, što da ne? - napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jelena na Instagramu uz fotografiju.

NEPROCENJIVO: Igrali su se zanimljive igre, a onda se Stefan obratio Novaku

NOVI PREGLED: Đoković kod lekara u Pragu

Teaching Stefan both Cyrillic and latin letters through play. Although I thought it will be confusing, he actually loves it and is really good at it. Sky is the limit for the little ones! I latinica i ćirilica u isto vreme, što da ne? #ecd #earlychildhoodeducation #earlychildhooddevelopment #homeschoolingmom

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jan 30, 2018 at 12:07am PST

Podsetimo, Đoković je na ovogodišnjem Australijan openu učešće završio u osmini finala. Uspešniji je bio Hjeon Čung iz Južne Koreje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.