KOBIHOPTER JE BIO KAO LIMUZINA Brajant poginuo u modelu helikoptera koji je kupio i SLOBODAN MILOŠEVIĆ 90-ih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KOBIHOPTER" JE BIO KAO LIMUZINA Brajant poginuo u modelu helikoptera koji je kupio i SLOBODAN MILOŠEVIĆ 90-ih!

Legendarni košarkaš, Kobi Brajant, poginuo je u strašnoj helikopterskoj nesreći. Letelica se srušila u Kalabasosu u Kaliforniji, a prema navodima stranih medija, vremenski uslovi u trenutku nesreće bili su izuzetno loši.

Bilo je oblačno i maglovito uz sitne kapi kiše, a u vazduhu su se nalazile i čestice koje su se pojavile usled divljih požara u ovoj američkoj državi.

Kako je za Los Anđeles Tajms istakao Kurt Dic, koji je od 2014. do 2016. prevozio Kobija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brajanta helikopterom, "mora biti da su udes izazvale loše vremenske prilike, a ne mehanički problem".

"Šanse da se se katastrofalno otkazivanje tog motora dogodi - ma, to se i ne događa. Helikopter (Silkorski S-76B) je u fantastičnom stanju i može da se smatra "Kadilakom, limuzinom - jer limuzina i jeste".

Petar Vojinović, urednik vazduhoplovnog portala "Tango Six" napisao je na Tviter nalogu da je model helikoptera koji se srušio sposoban za let u lošijim uslovima.

Kobi Brajant poginuo u helikopteru Sikorsky S-76B. Identičan model koji je Slobodan Milošević sebi kupio 90tih i koji i dalje leti u Helikopterskoj jedinici MUP-a Srbije.

Opremljen je autopilotom, može leteti u složenim meteo uslovima. pic.twitter.com/4TN787l1wS

— Petar Vojinović (@petarV) 26. јануар 2020.

- Kobi Brajant poginuo u helikopteru Sikorsky S-76B. Identičan model koji je Slobodan Milošević kupio sebi 90ih i koji i dalje leti u Helikopterskoj jedinici MUP-a Srbije. Opremljen je autopilotom, može leteti u složenim meteo uslovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.