KLOP NOVI SELEKTOR NEMAČKE? Oglasio agent trenera LIverpula

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2022, 18:48

KLOP NOVI SELEKTOR NEMAČKE? Oglasio agent trenera LIverpula

Sve je moguće...

Prvo veliko čudo ovogodišnjeg Mundijala u Kataru je sigurno eliminacija Nemačke u grupnoj fazi. Stoga je već pozicija selektora Hansija Flika dovedena u pitanje, i već su se razna imena spominjala kao potencijalna, a jedno se posebno izdvojilo. To je ime trenutnog trenera Liverpula - Jirgena Klopa!

Nije tajna da je Klopov san da jednog dana sedne na klupu "pancera". Ali, ne još. Novi ugovor s Liverpulom je nedavno potpisan i on nema nameru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da napusti "Enfild", barem ne svojevoljno.

Nakon neuspeha nemačke selekcije na Mundijalu u Kataru, te eliminaciji u grupnoj fazi, budućnost Hansija Flika se dovodi u pitanje. Ako i ode, Klop definitivno neće zauzeti njegovo mesto.

- To su samo medijski natpisi. Jirgen ima ugovor s Liverpulom do 2026. godine. On namerava da ga potpuno ispoštuje - kazao je Klopov agent Mark Koske.

Takođe, treba naglasiti i da je nemački trener, osvajač Lige šampiona za Čelsijem - Tomas Tuhel i dalje bez posla nakon otkaza u londonskom klubu.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.