KLADIONIČARSKI DAN (UŽIVO):  Mornar - Crvena zvezda 56:68

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KLADIONIČARSKI DAN (UŽIVO): Mornar - Crvena zvezda 56:68

Budite danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi...

- GOOOOL! Stigla je nagrada Deportivu za odličnu igru - 1:0! Emre Čolak kruniše golom svoju dobru partiju.

- Ispade samo da vas zovemo na goleade, ali ko gleda Stouk - Svonsi, zna da naš predlog nije neosnovan. Pršti na sve strane na ovom meču, verujemo da se neće zaustaviti igrači samo na dva pogotka. Kvota na 5+ u lajvu plaća skoro duplo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (1,95). 

- Ne da se Svonsiii! Još jedan gol, tačnije drugi za svega osam minuta. Vejn Ratlidž vraća posrnule goste na kolosek.

- GOOOOL! Veselo je i u Engleskoj od samog početka. Stouk vodi protiv Svonsija već od trećeg minuta pogotkom Vilfreda Bonija. OVDE se kladite uživo.

POLUVREME

Cvajta

Sankt Pauli - Nirnberg 1:1

/Buhtman 6 - Burgštaler 20/

KRAJ

Serija A

Udineze - Torino 2:2 (0:1)

/Tero 60 Zapata 70 - Benasi 15, Ljajić 77/

Danska 1

Orhus - Esbjerg 6:2 (1:2)

/Juelsgard 9, Junker 52, 69, Spelman 56, 80, Andersen 83 - Soder 2, Hvilsom 36/

Švedska 1

Jurgorden - Heken 1:0 (0:0)

/Kadever 67/

Geteborg - Elfsborg 2:2 (0:1)

/Salomonson 68pen,  Albek 85 - Frik 21, 75/

Jenćepings - AIK 0:0

Erebro - Estersunds 1:5 (1:3)

/Aman-Person 28 - Dajer 3, Sema 19, Godos 41penm 75, Sema 85/

 - PRŠTI u Italiji! Prvo je preokrenuo Udineze preko Duvana Zapate 70, ali uzvraća paljbu Adem Ljajić sedam minuta kasnije. Zaokružena kvota u lajvu 2,05 na 4+. Idemooo!

- Gol, gol goooool! Udineze dolazi do izjednačenja. Sjajni Siril Tero je strelac. Ovo je njegov treći pogodak u sezoni.

POLUVREME

Danska 1

Orhus - Esbjerg 1:2

/Juelsgard 9 - Soder 2, Hvilsom 36/

Švedska 1

Jurgorden - Heken 0:0

Geteborg - Elfsborg 0:1

/Frik 21/

Jenćepings - AIK 0:0

Erebro - Estersunds 1:3

/Aman-Person 28 - Dajer 3, Sema 19, Godos 41pen/

*** Bravo za kolegu Nikolu Drenovca koji vas je dobro posavetovao da iskombinujete pobedu na Zvezdu sa ukupno manjim brojem poena (kvota 2,13).

POLUVREME

Serija A

Udineze - Torino 0:1

/Benasi 15/

KRAJ

Liga 1 (Rumunija)

Vitorul - Voluntari 2:1 (0:1)

/Marin 78pen, Boli 90+6pen - Černat 8pen/


Premijer liga Rusije

Gazovik Orenburg - Krila Sovjetov 1:0 (0:0)

/Deljkin 62/


Rubin - Lokomotiva 2:0 (0:0)

/Kanunikov 69, Žonatas 77/


Superlig (Turska 1)

Kasimpaša – Alanja 2:1 (2:1)

/Bujuk 15, Šahin 36 - Seki 41/


Kajzeri – Antalija 0:1 (0:1)

/Eto 28pen/


Ekstraklasa (Poljska 1)

Zaglebje - Visla 2:2 (1:1)

/Voznijak 45+2, 49 - Brlek 14, Bartoš 76/

KRAJ UTAKMICE

40. minut - Ponovo serija promašaja sa obe strane. Dženkins maši za tri, Vujošević sa poludistance. Voler pogađa prvu trojku iz devetog pokušaja, a možda u pravo vreme uzvraća na isti način Jović. Ponovo je za tri pogodio  Simonović (treća trojka) i tako zakucao Barane. Korać je još pogodio izvan linije 6,75 za domaće. Konačan rezultat: Mornar - Crvena zvezda 59:71.

37. minut - Joviću slabo ide šut sa poludistance večeras, što jasno pokazuje i Radonjićeva gestikulacija... Dugo je na semaforu stajalo 62:53 u korist crveno-belih, a onda je pogodio Dženkins za tri. Prva trojka Amerikanca na današnjoj utakmici - plus 12 za Zvezdu. Tajm-aut traži Pavićević.

34. minut - Au, šta uradi Džouns! Amerikanac je nakon serije driblinga pogodio flouter. Uzvraća Simonović. Posle serije, pa malo je reći, bizarnih promašaja na obe strane Elis zakucava, a Dangubić pogađa van linije 6,75. A onda silovito zakucavanje Marka Simonovića. Ludilo!

KRAJ TREĆE ČETVRTINE

30. minut - Bacanja, bacanja, bacanja... Tako može ukratko da se opiše finiš treće četvrtine. Malo poena iz igre. Radunović je jedan od retkih koji je iz akcije pogodio za dva i tako postao jedini u svojoj ekipi sa dvocifrenim učinkom. Sa druge strane, Kuzmić je vezao tri poena, Dženkins je dao dva. Luka Mitrović je pogodio sa linije slobodnih bacanja. Barani su dugo u trećoj četvrtini ostali zakucani na brojki 37. Elis je, takođe, s penala bio maksimalan, a sjajnu akciju, te dodavanje Lazića krunisao je Milko Bjelica - 51:39. Gudurić uspešno koristi bacanja, Elis zakucava za domaće koji sada kaskaju 10 razlike za Zvezdom - 43:53.

- GOOOOOOOL! Torino vodi protiv Udinezea od 15. minuta. Pogodio je Marko Benasi. Ko veruje u goleadu na ovom meču, neka pogleda ponudu u lajvu gde je kvota na 4+ 2,05.

24. minut - Totalno druga priča u drugom poluvremenu! Žestoko su krenuli jedni i drugi, ali je ofanzivnija Zvezda. Čarls Dženkins pogotkom sa poludistance donosi Crvenoj zvezdi prvu prednost na utakmici. Ipak, u tom momentu radost gostiju je kratko trajala, pošto je opet poentirao Radunović. A onda - serija crveno-belih od 8:0 - Mitrović (6) i Kuzmić (2).

POLUVREME

20. minut - Tvrda utakmica, bez naročitog ritma. Kuzmić sa penala, Dženkins za dva i Simonović još jednom trojkom polako, ali sigurno tope prednost domaćih koji se drže poenima Džounsa, Volera (bacanja) i Hadžibegovića. Pavićević je pred poluvreme tražio još jedan tajm-aut, a Jović je ponovo testirao šut, ali bezuspešno. Zvezda je dobila faul i loptu sa strane. Simonović je polovičnim učinkom onemogućio crveno-bele da u ovom napadu dođu do prve prednosti protiv Mornara. Dženkins je pred kraj drugog kvartala šutirao za tri, ali ni on nije uspeo da donese toliko željenu prednost gostima. Inače, pogledajte ovu neverovatno rampu Simonovića u videu ispod. POLUVREME!



17. minut -  Zvezda pokušava da se vrati u igru, ali ne daju se domaćini. Jović fintira i upošljava Kuzmića, a on polaže za dva poena. Međutim, odmah uzvraća Mornar preko Ćalića, koji je promašio dodatno bacanje. Marko Simonović je trojkom uzbunio redove Barana, Dangubić polovičnim učinkom sa linije penala smanjuje zaostatak za Mornarom na "minus šest". Tajm-aut traži šef struke Mornara Đorđije Pavićević.

14. minut - Skok u napadu i poeni za Bjelicu. Mnogo promašenih zicera na obe strane... Nejt Volters upisuje prve poene za crveno-bele. Elis, Korać i Radunović vode Mornar na plus 10! Pomenuti Elis je lupio rampu Bjelici. Barani ljubomorno čuvaju plus prednost, Zvezda nikako da se poveže - 6/23 šut iz igre. Radonjić ponovo traži tajm-aut.

KRAJ PRVE ČETVRTINE

10. minut - Kuzmić konačno probija led i zakucavanjem beleži prve poene iz igre za crveno-bele. Stefan Jović "prepisuje" od svog saigrača i na isti način smanjuje prednost Barana na 9:5. Pre toga je Krstić za domaće bio polovičan sa linije bacanja. Upisao se i Gudurić, a Vujošević ponovo sa poludistance za 11:7. Uspavanost gostiju koristi opasni Džouns koji nije razmišljao mnogo i iz kontre pogodio za dva. Luka Mitrović postiže prvu trojku za Beograđane - 15:10, a Balša Radunović kruniše kontranapad Mornara za plus sedam. Sve u svemu, utisak je da se crveno-belima ne igra košarka. Možda i očekivano, s obzirom na to da ih čeka duel u Evroligi sa Baskonijom. OVDE se kladite uživo na ovaj meč. Trenutna vota na Zvezdin trijumf je i dalje solidna - 1,50.

5. minut - Mitrović polovičan sa linije slobodnih bacanja - 1:0 za crveno bele. Krenuo je i Mornar ofanzivno. Lamona Džounsa je pri prvom pokušaju izblokirao Ognjen Kuzmić, ali je uspeo iz drugog puta. Ubacili su i Nemanja Krstić i Radoje Vujošević za dva, pa ponovo raspoloženi Džouns. Logično, Dejan Radonjić malo pre polovine prvog kvartala traži tajm-aut. Zvezda je bez poena iz igre.

- Startna petorka Mornara: Džouns, Voler, Krstić, Radunović, Vujošević 

- Startna petorka Crvene zvezde: Jović, Dženkins, Dangubić, Mitrović, Kuzmić

- Brojimo sitno do početka duela Mornara i Crvene zvezde...

*** Znamo, malopre smo mu već čestitali rođendan, ali ovakva legenda zaslužuje da ga još jednom pomenemo. Uživajte u kompilaciji golova jednog od najvećih svih vremena - MARKO VAN BASTEN!



BET INFO: Alarm i u Italiji. Đorđo Kjelini zbog povrede desnog butnog mišića na utakmici sa Napolijem propušta duele Bjankonera sa Lionom i Kjevom, a neće biti na raspolaganju ni italijanskom selektoru Đampjeru Venturi za okršaje sa Lihtenštajnom i Nemačkom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Ni Romi ne cvetaju ruže. Kostas Manolas će zbog operacije nosa biti van terena dve nedelje i propušta bečku Austriju i Bolonju.

KRAJ

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Belgija U17 - Belorusija U17 0:0

Kipar U17 - Gibraltar U17 2:0 (1:0)

/Katsantonis 32, Gerolemu 46/

Makedonija U17 - Albanija U17 2:1 (0:0)

/Kolevski 54, Stratorski 64 - Buljari 52/

Italija U17 - Srbija U17 2:0 (0:0)

/Merola 52, Bjanku 68/


BET INFO: Važne informacije stižu sa Ostrva. Defanzivci Seltika Kolo Ture i Jozo Simunović (povreda), kao i napadač Li Grifits (prehlada) propuštaju sutrašnji susret u Ligi šampiona sa Borusijom Menhengladbah. Podsećamo vas i da je u petak levi bek Kiron Tirni povredio zglob na treningu. Što se tiče Koltova, Rafael, Mamadu Dukur, Marvin Šulc i Josip Drmić vratili su se u trenažni proces, ali su propustili utakmicu sa Ajntrahtom u petak. Ibrahima Traore, Torgan Azar, Andreas Kristensen i Alvaro Domingez zbog povreda nisu igrali na ovom meču.

*** Ode kolega Drenovac na zasluženi odmor... Pošteno se naradio jutros. Mi nastavljamo dalje...

⇒⇒⇒ Dobijamo li još jednu fudbalsku Pepeljugu posle Lestera? Priču kolege Aleksandra Gligorića o Nicinom pohodu na titulu u Ligi 1 pročitajte OVDE.

FUDBAL: Pogled na tabelu brazilske Serije A povukao bi vas da odigrate dvojku. Domaćini su poslednji, gosti na sredini. Ipak, imajte na umu da je Amerika Mineiro počela da diže formu. U prošlom kolu je pao na pleća trenutno šestoplasirani Atletiko Paranaense. A ako dodamo da će Sao Paulo biti lišen usluga nekolicine igrača, te da se u tim vraćaju roviti pojedinci... Ne miriše ovde na sigurnu dvojku. Ovde bismo se pre uzdali u istoriju međusobnih duela ovih ekipa, gde je često dolazilo mnogo golova. Tip 3+ u MOZZART kladionicama nosi odličnu kvotu - 2,20. 

Kolega Banović nastavlja da "pleše" po tastaturi! Posle tenisa, prelazi na (u komentaru pomenuti) Sao Paulo... Aplauz, molim :)

TENIS: Pažnja, pažnja! Svetski kladioci kažu da ovaj poklon treba iskoristiti, mi ćemo biti skromniji konstatacijom "Vredi probati". Pomalo iznenađujuće deluje kvota od čak 1,70 na pobedu Alberta Ramosa protiv Stefana Robera. Španac je 26. na ATP listi, Francuz zauzima 50. mesto. Na Mastersu u Parizu (tvrda podloga, 3,748,925 €) ukrštaju koplja drugi put u istoriji. Rober je bio bolji pre dve godine na turniru u Rimu - 2:0 (6:4, 6:4). Što se tiče nedavnih okršaja, Ramos je stigao do četvrtfinala u Moskvi i Beču, no posebno bodu oči mečevi sa Fabiom Fonjinijem. Italijan ga je razneo u ruskoj prestonici rezultatom 2:0 (6:2, 6:2) da bi mu ovaj u Austriji uzvratio istom merom nepunih nedelju dana kasnije. Još čudnije je to što Rober prvi put igra na mastersu u Parizu u 36. godini! Iako nema impresivnu sezonu, vredan hvale je njegov plasman u polufinale turnira u Moskvi, ali ne treba zaboraviti da ga je poslužio lak žreb. Uprkos tome što Rober generalno ima bolji učinak na betonu od Ramosa, Španac bi trebalo da slavi večeras. Inače, meč neće početi pre 21.00. Za ljubitelje kombinacija i većih kvota - 1&UG

FUDBAL: Pitanje iz komentara - da li dolaze Zaglebje i Sao Paulo? Nasumično idemo do Poljske i donosimo vam nekoliko interesantnih podataka koje bi mogle da vas navedu da "presečete" pre nego što ste tri puta "izmerili"... Visla (klub sa najbogatijom tradicijom u novijoj eri) je očajno otvorila šampionat, a razlog za takav scenario leži u činjenici da su u više navrata pred početak šampionata bili kupljeni pa - prodati! Nekolicina igrača je razdužilo opremu u tmurnom periodu i ostavila klub na cedilu u najgorim trenucima od njegovog osnivanja. Zaglebje vodi veliku bitku za titulu, ali na svom terenu ne pruža partije kakve navijači od njih očekuju (poslednjih pet utakmica bez pobede), dok je Visla konačno zbila redove i uspela da se konsoliduje upisavši osam utakmica bez poraza, uključujući po jedan prijateljski i kup susret. Možda bi bilo pametno "pobeći" od konačnog ishoda, ali ako ste baš zagrizli da upišete šifru 3448, probajte sa golovima, jer i jedni i drugi poslednje četiri utakmice igraju 2-3... OVDE pogledajte kompletnu ponudu MOZZART kladionice.

*** Evo i predloga naših dragiš čitalaca. Neki "udaraju" jako, neki lagano, a neki predlažu popularnu "zmiju"...

FUDBAL: Gazovik protiv Krile Sovjetov. Timovi koji u proseku postižu "pola" gola po utakmici, a primaju jedan, odnosno trunku više od jednog. Na pomolu je najdosadniji meč ruske Premijer lige. Zakucanih 0-2 gola. Nažalost, znaju to i oni koji se bave sastavljanjem kvota, te su dva ili manje golova "ocenili" kvotom 1,41. Znamo da među vama ima i onih koji "jure" sigurice, pa eto jedne NIKAD VEĆE. Uhvatiti se u kolo sa konačnim ishodom bilo bi nezahvalno s obzirom da govorimo o klubovima koji nemaju Bog zna kakvu reputaciju u Rusiji. OVDE pogledajte kvote za utakmicu koja počinje u 15 časova.

BET INFO: Stigao je izveštaj sa uplatno-isplatnih mesta kladionica MOZZART. Ovo je pet najigranijih parova dana.

1010 KALJARI - PALERMO (tip 1, kvota 1,75), početak 21.00

2010 STOUK - SVONSI (tip 1, kvota 2,10), početak 21.00

4526 VITORUL - VOLUNTARI (tip 1, kvota 1,58), početak 17.00

5507 ORHUS - ESBJERG (tip 1, kvota 1,65), početak 19.00

4527 BOTOŠANI - ACS TEMIŠVAR (tip 1, kvota 1,38), početak 19.30


FUDBAL: Kratak skok do uvek interesasntne Turske, gde nas od 18 časova očekuje duel između Kajserija i Antalije. Gosti suvereno drže fenjer i bez ostvarene pobede "čuvaju" prvo mesto na listi kandidata za napuštanje elite, dok su Kajseri uz četiri neuspeha uspeli da upišu dva trijumfa i odigraju dva remija. Upravo su prethodne tri utakmice pomenutih rivala završene bez pobednika, a sedam od devet poslednjih na Kadir Has Stadionu igrano je (u kladioničarskom žargonu) na mali broj golova - 0-2. Ovaj tip vrednuje se kvotom 1,80, dok bi u kombinaciji sa prilično izvesnom jedinicom doneo velikih 4,20!

FUDBAL: I dalje se družimo sa Italijanima... Da li Torino može bolje od prikazanog na Meaci? Ukoliko pitate našeg stručnjaka Sinišu Mihajlovića - da! I može, i mora bolje. Priliku da se iskupi za poraz od posrnulog Intera dobiće danas, kada će od 19 časova odigrati meč protiv Udinezea koji u ovosezonskom izdanju Kalča nije pokazao mnogo... Bikovi će sigurno jurišati pobedu, a Zebrama svaki iole ozbiljan tim može da zatrese mrežu. Torino, takođe, lako prima golove na gostovanjima, tako da bi GG&3+ (kvota 2) bila najrealnija opcija. Ne treba izostaviti sledeći ni podatak: na poslednja dva susreta na stadionu crno-belih viđeno je 11 golova (na prethodnom šest). Sve je jasno, izvolite!

HUMANITARNI TIKET U PODNE: Golovi i MOZZART kombinacije - ovo je formula Sergeja Ćetkovića koji će eventualni dobitak proslediti humanitarnoj fondaciji "Podrži život". OVDE pogledajte za koje se tipove odlučio srpski glumac.

FUDBAL: Predlagali smo i tipovali, a jednu zanimljiu utakmicu za kladioce "pokupili" smo i za naš svakodnevni blog. Kaljari je posle serije dobrih rezultata nanizao dva teška poraza od Fjorentine i Lacija u kojima je kapitulirao čak DEVET puta! Palermo je, prema očekivanjima, jedna od najlošijih ekipa Apeninima i retka su gostovanja na kojima Sicilijanci mogu da ostvare kapital. S obzirom da posle Kaljarija dočekuju Milan, ovo je jedinstvena prilika da belu zastavu zaborave kod kuće... Sve zavisi od Makedonca Ilije Nestorovskog. Ako on namesti ništan, roze-crni bi mogli do uspeha na Sardiniji. Pogotovo što je Kaljari u krizi. Vredi probati X2, jer plaća više nego duplo - 2,08. Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDE.

*** Posle kafice ide tortaaaaa... Oni danas slave rođendan :)

- Guti (40)

- Karlos Dunga (53)

- Marko van Basten (52)

FUDBAL: Svonsi i Stouk zaokružiće deseto kolo Premijer lige nešto pre 23 časa. Eventualni trijumf lansirao bi ekipu Marka Hjuza daleko od opasne zone u kojoj se nalazi sa, ruku na srce, utakmicom manje u odnosu na rivale. Sa druge strane, pobeda Labudova spustila bi domaćina među kandidate za selidbu u Čempionšip... Stouk je u odličnoj formi (dve pobede, pre toga dva remija) i na sva četiri prethodna meča igrao je 0-2. Na noge mu dolazi tim spreman za dugometražnu trku, veliki broj golova i borbu do poslednjeg sudijskog zvižduka. Umeo je domaćin da kazni ishitrene reakcije protivnika, a idealan za tako nešto je Svonsi, tim sa dosta nedostataka u defanzivnoj liniji... Ako nas pitate, jedinica na kvotu 2,10 (u Trostrukom superparu 2,25!) ne bi smela da bude izostavljena sa tiketa. Kompletnu ponudu za ovu utakmicu pogledajte OVDE.

FUDBAL: Valensija je konačno počela da igra fudbal! Pokazala je zube Barsi, pala u četvrtom minutu sudijske nadoknade sa bele tačke, slavila u Hihonu, a pre svega toga izgubila od objektivno boljeg rivala Atletiko Madrida... Da ponovimo: Valensija je počela da igra fudbal! To je i te kako nedsotajalo klubu sa Mestalje koji će večeras od 20.45 izaći na megdan La Korunji. Trunku veće šanse za tri boda dodelili bismo Slepim miševima, a tako su razmišljali i bukmejkeri sastavljajući kvote za ovaj susret. Evo i nekoliko zanimljivosti pred poslednji meč desetog kola Primere...

- Na poslednjih pet mečeva La Korunje i Valensije bilo je najmanje dva gola, a isti golgeterski učinak viđen je na osam od devet minulih susreta ovih timova

- Od 46 mečeva u svim takmičenjima, Valensiji je pripalo 18, La Korunji 16, dok je 12 završeno bez pobednika

- Valensija je na pomenutih 46 mečeva postigla 63 (1,36), La Korunja 55 golova (1,19) što je u proseku nešto više od dva i po po meču

- La Korunja je upisala "trojku" samo jednom na poslednjih osam utakmica u Primeri

- La Korunja je pretrpela poraz sa dva ili više golova razlike na četiri od osam prethodnih duela u šampionatu

- Valensija nije poražena na Rijazoru na devet od deset minulih ligaških gostovanja

KOŠARKA: Ne očekujte blistavu Crvenu zvezdu. Ne očekujte razgoropađeni Mornar. Očekujte susret evroligaša i novajlije na Jadranu. Iz prethodne rečenice vrlo se jasno može naslutiti ishod ovog meča. Ali, kako dvojka plaća (ne)prihvatljivih 1,15, uputili smo se u potragu za većim koeficijentom i izabrali minus poene (149,5), uz standardnih 1,85. Branioca titule kroz četiri dana očekuje meč četvrtog kola EL protiv Baskonije u Beogradu i treba ga očekivati "rezervisanog" u Crnoj Gori. Nema sumnje da će Dejan Radonjić pružiti veću minutažu Nejtu Voltersu (nego što je to bio slučaj protiv Panatinaikosa), te da će onima koji su najviše litara znoja prolili ove sezone pokušati da skrati bivstvovanje na parketu. Zvezda je, u kakvom god sastavu nastupila u Topolici, daleko kvalitetniji rival i zna kako ovakve mečeve ("unapred dobijene") treba da odigra. Kombinacija 2&up. Ne delite naše mišljenje? Javite nam se u komentaru i napišite šta očekujete… Kompletnu ponudu za ovaj meč pogledajte OVDE.

FUDBAL: Spremni za Skandinavce? Večeras je na programu četiri susreta 29. kola švedskog šampionata, a mi vam donosimo zanimljivosti i serije.

Ponedeljak

Erebro - Estersunds 19.00

Geteborg - Elfsborg 19.00

Jenćepings - AIK 19.00

Jurgorden - Heken 19.00

Serije:

Pobede: Elfsborg 3

Bez pobede: Heken 5

Bez nerešenog: Estersunds 10, Jurgorden 10, AIK 4, Elfsborg 3

Bez poraza: Elfsborg 5, Erebro 3, Geteborg 3, Jenćeping 3

0-2: Jenćepings 3

2-3: Jenćepings 3, Estersunds 3

Zanimljivosti:

- Estersunds u proseku prima dva gola u gostima

- Erebru se tresla mreža minimum dvaput na pet od proteklih sedam mečeva kod kuće, ali je sveukupno isto toliko puta davao olove na pomenutom broju okršaja

- AIK nije izgubio na 20 od minulih 22 duela

- AIK je pobeđivao sa najmanje dva gola razlike na polovini od prethodnih 14 utakmica

- Jenćepings je slavio na samo jednoj od poslednjih šest okršaja kod kuće

- Geteborg nije izgubio od Elfsborga proteklih 12 mečeva na svom terenu

- Elfsborg ne zna za neuspeh na sedam od poslednjih osam utakmica, od toga su poslednje tri dobili

- Elfsborg je remizirao na polovini od minulih osam gostovanja

- Jurgorden 15 od proteklih 17 utakmica na svom terenu igra 3+

- Heken je primio makar dva gola na pet od minulih sedam okršaja u gostima

- Jurgorden je minimum dvaput tresao protivničke mreže na pet od prethodnih sedam mečeva pred svojom publikom

- Jurgorden je primio najmanje gol na poslednjih 17 duela

⇒ PRELAZZI: Ova Verona je (opet) potpuno luda

⇒ Pobuna Zvezdinog junaka: Plej-of je oterao publiku sa stadiona! Ubili su draž prvenstva

⇒ Maltretiranje protivnika: KD igra i bez patike, ali kako tek zakucava! Vestbruk melje, opet tripl-dabl, Dramond gospodar vazduha (VIDEO)

LUDI TIKET, ponedeljak, 419.769 dinara: Trinaest puta u metu na jednom tiketu!

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 12.431.842 dinara: Vukovi pojeli 100.000 evra

*** Juče su nam Roma i Bilbao opalili jake šamare. Mada je bilo i onih koji su ih mudro izbegli i uspeli da se naplate. Nadamo se da ćete danas biti pametniji i po završetku poslednjeg susreta na tiketu reagovati upravo ovako...

TROSTRUKI SUPERPAR

Ne zaboravite da samo u MOZZART kladionicama imate mogućnost da neke od parova igrate po većim kvotama u okviru jedinstvene ponude Trostrukog superpara.

Super 4+1

(Pravila za grupu Super 4: Ako na tiketu imate četiri para, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 4 Trostrukog superpara)

Super 6+1

(Pravila za grupu Super 6: Ako na tiketu imate šest parova (nema veze što vam je peti iz grupe Super 4), možete da dodate jedan meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara)

Super 8+1

(Pravila za grupu Super 8: Ako na tiketu imate osam parova, možete da dodate jedan meč iz grupe Super 8 Trostrukog superpara. Nema veze što na redu pet već postoji meč iz grupe Super 4 i/ili na redu sedam imate meč iz grupe Super 6 Trostrukog superpara. Mečevi iz Superpara ne ulaze u zbir za obračun bonusa)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 31.oktobar): Zvezda gostuje u Baru, goreće u Italiji i Engleskoj

Poštovani čitaoci MOZZART Sporta, dobro jutro! Dobro došli na naš svakodnevni blog u kome ćemo vas pravovremeno informisati o značajnim događajima koji slede, ali i onima koji su završeni. Predloge, bet analize i mnoštvo zanimljivosti u prvoj smeni donosi vam Nikola Drenovac.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.