KIRJOS ODGOVORIO GRKU: Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2022, 10:31

KIRJOS ODGOVORIO GRKU: Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu

Bilo je svega i svačega u meču Australijanca i Cicipasa.

Australoijanac Nik Kirjos uspeo je da se plasira u osminu finala Vimbldona pošto je pobedio sa 3:1 Grka Stefanosa Cicipasa u meču u kojem je bilo svega i svačega. Kirjos je u jednom trenutku čak zatražio i diskvalifikaciju Cicipasa pošto je lopticom pogodio navijača na tribini. Posle meča Cicpas je nazvao Kirjosa ''siledžijom'', a Australijanac nije želeo da ostane dužan.

 - Ne znam šta da kažem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako sam ja to bio siledžija prema njemu? On je bio taj koji je mene gađao lopticama. On je bio taj koji je lopticom pogodio navijača. Ja nisam uradio ništa. Osim svojih prepirki sa sudijom, nisam uradio ništa da uvredim Stefanosa ili da mu bilo kako ukažem nepoštovanje. Verovatno bih i ja bio ljut da me neko stalno pobeđuje. Možda bi trebalo da smisli kako da me pobedi na terenu, pa onda da se okrene svojim planovima o tome da mi ne dozvoli da igram - rekao je Kirjos.

 Kirjos se prisetio i meča drugog kola sa Filipom Krajinovićem koji mu je poslužio kao pozitivan primer.

 - Kada sam igrao sa Filipom Krajinovićem on nije gađao lopticom navijače. Nije pogodio navijača. Zato sam i rekao sudiji da mislim da Stefanos ne treba da bude na terenu. Siguran sam da bih ja bio udaljen sa terena da su uloge zamenjene - istakao je Kirjos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.