KIRJOS NE PRESTAJE DA HVALI NOVAKA: Nikad više nećemo videti pobednika kao što je Đoković

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 22:06

KIRJOS NE PRESTAJE DA HVALI NOVAKA: Nikad više nećemo videti pobednika kao što je Đoković

Čeka nas spektakl u nedelju.

Australijski teniser Nik Kirjos će u nedelju odigrati svoje prvo grend slem finale into na najprestižnijem - Vimbldonu. Njega u finalu čeka niko drugi do Novak Đoković koji je danas savladao domaćeg tenisera Kamerona Norija.

Dva dana pre ovog finala Kirjos ne prestaje da hvali Novaka, što nije bio slučaj godinama unazad.

Kirjos je u svom obraćanju hvalio i izdvojio pojedine mlade igrače, koji su sjajni, međutim, "velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trojka" ostaće nenadmašna.

- Mislim da niko nije u stanju da oskoči u njihove cipele. Dolazi veliki broj mladih igrača. Alkaras je neverovatan. Siner, videli ste šta je u stanju da uradi. Čak i Nakašima, način na koji je odigrao ovaj turnir. Mislim, ipak, da ja i ti momci možemo da uđemo u njihove cipele. Nikada više nećemo videti takmičara poput Rafe. Nikad nećemo videti nekog ko igra bez napora kao Rodžer. Verovatno nikada nećemo videti nekog ko igra i pobeđuje kao što to radi Novak. Kada budu otišli, osećam da mogu da podignem Grend slem trofej, ali da ne stvaram pritisak - rekao je Kirjos.

Kirjos takođe smatra da Rodžera, Rafu i Novaka treba više ceniti. Napravio je i paralelu sa NBA ligom.

- Biće tužno kada odu. Napravio sam podkast i tamo kazao kako ljudi uzimaju zdravo za gotovo dobre sportiste. Lebron, na primer, igra u NBA ligi već 18, skoro 19 godina, u vrhu je, a mi ga i dalje kritikujemo - istakao je Kirjos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.