Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

Rafael Nadal se povukao sa Vimbldona!

Ne može više.

Španski teniser Rafael Nadal odlučio je da se povuče sa Vimbldona zbog teške povrede koju je doživeo i u finale ide direktno Nik Kirjos.

Nadalu je napukao stomačni mišić, i on ipak neće igrati protiv Nika Kirjosa u polufinalu Vimbldona.

Kako prenose španski mediji, 22-struki grend slem šampion ima napuknuće od sedam milimetara.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nadal nije planirao da odustane, ali je povreda bila preteška i povukao se.

Nadal je od početka turnira imao trake na stomaku, a prve ozbiljne probleme doživeo je u sredu tokom četvrtfinalnog meča sa Tejlorom Fricom.

Španac je zbog bolova napustio i teren tokom drugog seta, kada mu je otac Sebastijan sugerisao da se preda. Ipak, Rafa se vratio na teren i nastavio da se bori.

Na kraju je zabeležio trijumf posle pet setova. Bila je to njegova 19. uzastopna pobeda na grend slemovima.

BONUS VIDEO: Pogledajte kakve šanse Beograđani daju Novaku Đokoviću za osvajanje Vimbldona
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pitali smo Beograđane šta će Novak uraditi u završnici Vimbldona: "Dečko ima uspone i padove" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022

Zanimljivi odgovori...Ovogodišnje izdanje Vimbldona ulazi u samu završnicu. Poznati su svi polufinalisti, a među njima je i najbolji srpski teniser Novak Đoković koji će za plasman u finale igrati protiv domaćeg tenisera Kameruna Norija...Drugi polufinalni par čine Nik Kirjos i Rafael Nadal,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kirjos poželeo Nadalu brz oporavak

Izvor: Danas, 08.Jul.2022

Rafael Nadal je zbog povrede stomaka je morao da preda meč polufinala Vimbldona protiv Nika Kirjosa, a od ljutog protivnika stigle su mu reči podršk.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.