KATAI O ULASKU U KLUB 100: Drago mi je zbog jubileja, nastavljamo ka našem cilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 20:44

KATAI O ULASKU U KLUB 100: Drago mi je zbog jubileja, nastavljamo ka našem cilju

"Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe."

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo savladali Bačku - 5:0 na gostovanju u okviru 37. kola Superlige Srbije. Prve impresije nakon ubedljive pobede izneo je Aleksandar Katai koji je zabeležio 100. nastup u crveno-belom dresu na ovom meču.

- Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti - rekla je Zvezdina "desetka".

Govorio je fantastični ofanzivac o značaju brojnih rekorda koje je Crvena zvezda oborila u ovoj sezoni.

- Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno - zaključio je Katai.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KATAI O JUBILEJU: Lepo je obarati rekorde

Izvor: OkRadio.rs, 15.Maj.2021, 02:28

Crvena zvezda je posle ubedljive pobede na gostovanju Bačkoj na pragu obaranja nekoliko rekorda u svetu fudbala, a Aleksandar Katai proslavio je u petak na stadionu slavko Maletin Vava lep jubilej - stoti meč u crveno-belom dresu! „Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.