KATAI O JUBILEJU: Lepo je obarati rekorde

Nacionalni sport - Subota 15.05.2021 - 02:25

Crvena zvezda je posle ubedljive pobede na gostovanju Bačkoj na pragu obaranja nekoliko rekorda u svetu fudbala, a Aleksandar Katai proslavio je u petak na stadionu slavko Maletin Vava lep jubilej - stoti meč u crveno-belom dresu!

Stoti meč u crveno-belom dresu FOTO: Crvena zvezda Stoti meč u crveno-belom dresu FOTO: Crvena zvezda
„Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti”, rekao je momak iz Srbobrana.
 
Rekordi nisu najbitnija stvar, već osvajanje trofeja i igranje na međunarodnoj sceni.
 
“Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno”, zaključio je Katai.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: