KARIJERU FUDBALERA ZAMENIO NOVIM ZANATOM Devojka naučila momka da obavlja ženski posao pa oduševila internet: Jako je uredan i pedantan, ovako štedimo i novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 08:23

KARIJERU FUDBALERA ZAMENIO NOVIM ZANATOM Devojka naučila momka da obavlja "ženski" posao pa oduševila internet: "Jako je uredan i pedantan, ovako štedimo i novac"

Ne može baš da se zaradi kao u fudbalu, ali nije ni loše.

Džejšri Kalija i njen momak Dakota Rou iz Engleske postali su viralni na internetu kada su pokazali svetu jednu neuobičajenu stvar - kako on svojoj devojci radi manikir kod kuće kao pravi profesionalac.

Dakota (26) shvatio je da je njegova devojka Džejšri nesrećna s lakovima i gelovima u raznim salonima te da ih je stalno zbog toga skidala i stavljala kod profesionalnih kozmetičarki, pa je zato odlučio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uradi nešto po tom pitanju.

Iako je nekada hteo da postane fudbaler, njegovi planovi su se ipak promenili - onda kada je shvatio da ima umetničke sklonosti, a i kada je želeo da pomogne svojoj devojci, kasnije i njegovoj i njenoj majci.

Kada je njegova devojka shvatila da je on super u tome, krenula je da snima čitav proces njegovog rada i objavljuje ga na TikToku, što je rezultiralo time da njihovi videi na društvenim mrežama postanu viralni. Dokaz da su popularni govori podatak da su samo tri od dva videa sakupila više od 64 miliona pregleda.

Dakota za sebe kaže da najviše voli dizajn zvezda, neba i Meseca, a kako se može videti na pomenutim snimcima, često je inspirisan i motivima praznika, događajima ali i danima poput rođendana, godišnjica itd...

Par je zajedno dve godine, a upoznali su se nakon što je Džejšri jednog dana slučajno došla kod Dakote na posao.

- On je jako visok, bilo mi je neprijatno da mu priđem. Zbog toga ga je moj prijatelj pronašao preko društvenih mreža, a ja sam mu poslala poruku. Ubrzo smo se upoznali i ostalo je istorija - ispričala je ona.

Iako je ceo njegov posao kućnog manikira krenuo iz šale, ovaj par sada tvrdi da upravo zbog toga što Džejšri, njena majka i Dakotina majka ne idu kod profesionalaca, oni štede veliku sumu novca mesečno. Pa su tako došli na ideju da je moguće da uštede i za venčanje. Što ih posebno raduje.

Ovaj par nije bio sebičan pa je tako objavilo i vodič za one koji žele baš kao i oni, da rad iz salona prebace kod svoje kuće i tako uštede.

Objašnjavajući prve korake, negovanje noktiju, njihovo merenje i oblikovanje, Džejšri je objasnila da je njen momak veoma pedantan i uredan u svom poslu, i naravno, na njenu sreću da je i veliki umetnik.

A Dakota je u jednom videu objasnio da je fudbalsku karijeru stavio po stranu, jer mu se trenutni posao toliko sviđa da ozbiljno razmišlja o otvaranju salona za uređivanje noktiju.

U komentarima ispod njihovih videa sa milionskim pregledima, kako se to i očekuje, bilo je različitih komentara. Od devojaka koje su bile oduševljenje i maštale da naiđu na nekog sličnom Dakoti, do muškaraca koji su tvrdili da ni u najgorem snu ne bi sport zamenili ukrašavanjem noktiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.