Izvor: HotSport.rs, 24.Avg.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KANGAAAAAA: Pa ovo je nerealno, ‘atomska bomba’ Gelora Kange! (VIDEO)

Drugo poluvrerme nije moglo bolje da počne za Crvenu zvezdu.

Crrveno-beli od prvog minuta drugog dela igre vodi sa 2:0.
Šta ovog leta radi Gabonac. Nije uopšte čekao Gelor Kanga kada je na oko 30 metara od gola Krasnodara dobio loptu, a ni razmišljao. Majstorski je opalio za jedan od najlepših golova u celim evropskim kvalifikacijama.
Zvezda je sada na dobrom putu da uradi isto što i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope.
(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)
The post KANGAAAAAA: Pa ovo je nerealno, ‘atomska bomba’ Gelora Kange! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kanga: Hoću da igram Ligu Evrope, ali prvo da pričamo o primanjima

Izvor: MozzartSport.com, 25.Avg.2017, 00:10

“Poznata je i situacija u kojoj sam bio zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca prošle sezone i zato želim da se zahvalim obojici trenera, i prethodnom i sadašnjem koji su me istrpeli“, rekao je Gabonac..Čovek koji je "bombom" sa 30 metara razneo gol Krasnodara, Gelor Kanga, rekao je novinarima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.