KAMPACO SE OPROSTIO OD ZVEZDE: Odlazim ispunjen ljubavlju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 11:43

KAMPACO SE OPROSTIO OD ZVEZDE: Odlazim ispunjen ljubavlju (FOTO)

Argentinac verovatno karijeru nastavlja u Realu.

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco napuistio je redove Crvene zvezde i najverovatnije će pojačati Real Madrid, a od crveno-belihi navijača se oprostio prukom na Instagramu.

Kamapco je imao u ugovoru opciju na još godinu dana saradnje, ali do toga neće doći. U Zvezdu je stigao u decembru, ali je zbog zabrane registracije novih igrača u Evroligi zaigrao tek u martu. Sa Crvenom zvezdom je osvojio Kup Radivoja Koraća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i titulu šampiona Srbije.

A post shared by Facu Campazzo (@facucampazzo)

 - Nikada neću zaboraviti taj neverovatan osećaj igranja sa toliko strastvenih ljudi oko mene. Hvala ti Zvezdo za sve ove mesece tokom kojih smo to delili. Hvala menadžmentu, svim članovima stručnog štaba, saigračima i divnim navijačima. Odlazim ispunjen ljubavlju - napisao je Kampaco.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.