KAKVE SU IM ŠANSE? Italijani ga žele za selektora, a Obradović odmah odgovorio MOĆNOM porukom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVE SU IM ŠANSE? Italijani ga žele za selektora, a Obradović odmah odgovorio MOĆNOM porukom! (FOTO)

Najtrofejniji strateg nije mnogo vagao.

Najtrofejniji evropski košarkaški trener, Željko Obradović, demantovao je glasine da bi mogao da vodi italijansku reprezentaciju. Kada se pronela ta vest popularni Žoc nije monogo razmišljao i vagao, već je odmah izneo jasan stav.

NIKOLIĆ: Publika razume šta radim (FOTO)

POČELO JE, POČELO: Jokić na premijeri FLERTOVAO sa TRIPL-DABLOM (VIDEO)

Zeljko Obradovic told @beppaccio: I was never >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << offered the bench of Italy’s NT. I would have said no. I’d coach only Serbia as National Team

— Sportando (@Sportando) October 19, 2017

- Nikada mi nisu nudili klupu italijanske reprezentaciju. Da jesu, rekao bih - ne! Od svih nacionalnih timova trenirao bih samo reprezentaciju Srbije - kratko i jasno je Obradović objasnio italijanskim medijima, a vest je preneo poznati košarkaški  portal Sportando.

POSLE PORAZA: Kapiten Partizana govorio o ŠKOLI i PRESUDNOM detalju utakmice (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIPREME ZA DEBI U NBA: Evo kako Teodosić vežba ruku uoči meča sa Lejkersima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017

Gradski derbi u Los Anđelesu je na programu u noći između četvrtka i petka...Zvanično je počela NBA sezona, a odmah na startu u Los Anđelesu na programu je gradski derbi. U noći između četvrtka i petka u čuvenom "Stejlps centru", na megdan izlaze Lejkersi i Klipersi, u čijim redovima igra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.