POČELO JE, POČELO: Jokić na premijeri FLERTOVAO sa TRIPL-DABLOM (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 08:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POČELO JE, POČELO: Jokić na premijeri FLERTOVAO sa TRIPL-DABLOM (VIDEO)

Sjajna partija srpskog asa.

Košarkaši Jute Džez pobedili su Denver Nagetse rezultatom 106:96 u premijernom meču nove NBA sezone.

NIKOLIĆ: Publika razume šta radim (FOTO)

NA POMOLU VELIKO POJAČANJE: Bivši NBA igrač blizu prelaska u Zvezdu, Dodik demantovao (VIDEO+FOTO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić proveo je na parketu 35 minuta za Nagetse i za to vreme postigao sedam poena, zabeležio 12 skokova i osam asistencija.

Od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovih saigrača najbolji na parketu je bio Vil Barton sa 23 poena, šest skokova i dve asistencije,a sledio ga je Pol Milsab sa 19 poema, šest skokova i jednom asistencijom.

S druge strane, u timu Jute najbolji su bili Rudi Gober sa 18 poena, 10 skokova i jednom asistencijom, kao i Alek Berks sa 16 poena i jednim skokom, Džo Džonson sa 13 poena, četiri skoka i jednom asistencijom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAKVE SU IM ŠANSE? Italijani ga žele za selektora, a Obradović odmah odgovorio MOĆNOM porukom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017

Najtrofejniji strateg nije mnogo vagao...Najtrofejniji evropski košarkaški trener, Željko Obradović, demantovao je glasine da bi mogao da vodi italijansku reprezentaciju. Kada se pronela ta vest popularni Žoc nije monogo razmišljao i vagao, već je odmah izneo jasan stav...NIKOLIĆ: Publika razume...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.