KAKVA SMEJURIJA - OVO JE KOMEDIJA OD POENA: A onda je Davidovac EKSPLODIRAO i ZAKUCAVANJEM poveo Zvezdu u preokret (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2021, 00:04

KAKVA SMEJURIJA - OVO JE KOMEDIJA OD POENA: A onda je Davidovac EKSPLODIRAO i ZAKUCAVANJEM poveo Zvezdu u preokret (VIDEO)

Prekinuta serija od osam uzastopnih poraza u evropskom takmičenju.

U okviru 29. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde u Beogradu igrali su protiv ruskog Himkija.

Tesan meč, još jedan u nizu neizvesnih koje Zvezda priređuje svojim navijačima, a ovoga puta crveno-beli su zabeležili pobedu rezultatom 92:81.

Na meču je viđena i jedna komična scena - na kraju ipak uspešna.

Plejmejker gostiju, Erik Mekolum, imao je mnogo sreće u jednom napadu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i od očajnog pasa, uspeo je da dođe do - neverovatnog koša.

Pogledajte i sami tu scenu:

Just how it was drawn up @ErrickM3 🤔 pic.twitter.com/HSrTNpoHGr

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) March 11, 2021

Potom je, sredinom četvrte četvrtine, eksplodirao Dejan Davidovac koji je vezao nekoliko poena i vratio Zvezdu u egal završnicu, a potom i do potpunog preokreta.

Posebno je efikasno bilo zakucavanje posle jedne kontre. Pogledajte i taj snimak:

On the breakaway!

Dejan Davidovac throws it down!#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/76Mcy5w34X

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) March 11, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.