Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA KOMEDIJA U VIGU: Ter Štegen, dobro došao u smešnu stranu fudbala! (VIDEO)

Skandalozna greška golmana Barselone u meču protiv Selte.

Meč na Balaigosu sigurno će ući u red onih iz anala, pošto je Barsa prvi put posle 15 godina primila tri gola za 11 minuta i gubila sa 3:0 posle prvog poluvremena. Brzo je stigla do 3:2, a onda je Mark Ter Štegen stupio na scenu.
Nemački golman je napravio kardinalnu grešku kojom je definitivno ‘pokopao’ nade sebe i saigrača da mogu do preokreta.
Ničim izazvan je pogodio u glavu Hernandeza >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i asistirao mu za četvrti gol Selte.
Potpuno neverovatno i za kompilacije smešnih poteza sa evropskih mečeva.

(Izvor: youtube / Football goals)
The post KAKVA KOMEDIJA U VIGU: Ter Štegen, dobro došao u smešnu stranu fudbala! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRIMERA: Barso, gde ti je odbrana? Selta uz pomoć Ter Štegena mu napunila mrežu do vrha (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 02.Okt.2016

Nije mogao napad Katalonaca da pokrije sve što su u odbrani uradili defanzivci i golman, Selta je odnela veliku pobedu nad Barsom – 4:3 (3:0).. . Kakav meč na Balaidosu! Selta je još jednom dokazala da ume da igra protiv Barselone, pogotovo u Vigu gde ju je prošle sezone razbila sa 4:1. Ovog puta...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.