Selta razbija prvaka Španije!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selta razbija prvaka Španije!

U poslednjem susretu sedmog kola primere u Vigu su se sastali Selta i Barselona.

Nakon nešto više od pola časa igre Selta vodi sa TRI GOLA RAZLIKE!

Izabranici Luisa Enrikea su u šoku od prvog gola, koji je postigao Sisto nakon greške odbrane gostiju. Jedan loš pas ka sredini terena su presekli domaći, lopta je stigla do tamnoputog Danca, koji je rutinski savladao Ter Stegena.

Manje od deset minuta nakon toga, "blickrig" domaćih. Najpre Aspas golom u 31. minutu udvostručuje prednost Selte, da bi autogolom Žeremi Matje produbio agoniju Barselone na "Balaidosu".

Golove možete pogledati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BARSA UBILA SAMU SEBE! Katalonci gubili 3:0, stigli na 3:2, ali ih je onda golman zakopao! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 02.Okt.2016

Selta je savladala Barselonu sa 4:3 u 7. kolu Primere, u meču koji će se prepričavati narednih dana. Videli smo sve što fudbal može da ponudi. Sjajne golove, veliko uzbuđenje, preoktete, ali i kikseve...Upravo kiks je i obeležio meč na kraju, jer ono što je Mark Ter Štegen uradio dugo nije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Barsa propusila šansu za vrh tabele, Selta slavila na "Balaidosu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2016

Fudbaleri Selte iz Viga dočekali su aktuelnog prvaka Španije u poslednjem susretu sedmog kola Primere...Sjajan fudbalska predstava odigrana je na "Balaidosu" u Vigu...Najpre je Selta izneadila sve prisutne i prvom delu igre, u rasponu od 11 minuta, postigla tri gola. Više o tome OVDE...Ipak, Barsa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.