KAKO JE SRBIJA DANAS PISALA: Partizan zvanično saopštio da je Šćepanović novi trener

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 00:59

KAKO JE SRBIJA DANAS PISALA: Partizan zvanično saopštio da je Šćepanović novi trener

Oglasio se crno-beli klub.

Kao što je portal "SrbijaDanas.com" pisao pre desetak dana (pogledajte tu vest na OVOM linku), Vlado Šćepanović i zvanično je novi trener Partizana.

Košarkaški klub je kasno sinoć poslao dopis medijima da je doneo konačnu odluku o nasledniku Italijana Andree Trinkijerija i da je to njegov pomoćnik i proslavljeni košarkaš iz Crne Gore.

U saopštenju se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između ostalog kaže:

- Obaveštavamo da je na mesto šefa stručnog štaba KK Partizan NIS, imenovan nekadašnji košarkaš crno-belih, reprezentativac naše zemlje i dosadašnji prvi pomoćni trener našeg kluba, Vlado Šćepanović.

Istovremeno, obaveštavamo vas da usled situacije sa pandemijom virusa Covid 19 i propisanih ograničenja o maksimalnom broju ljudi na jednom mestu, KK Partizan NIS neće organizovati klasičnu konferenciju za medije.

Trener Šćepanović, biće predstavljen putem video priloga koji će biti emitovan na BC Partizan TV u četvrtak, 9. jula oko 15 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Šćepanović novi trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020

Vlado Šćepanović danas je zvanično predstavljen kao novi trener košarkaša Partizana...Šćepanović je na poziciji prvog trenera zamenio Italijana Andreu Trinkijerija, sa kojim je sarađivao i u ekipi Bamberga, a kao trener vodio Budućnost...Dres Partizana nosio je u dva navrata, u sezoni 2001/02...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.