Šćepanović novi trener Partizana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 09:24

Šćepanović novi trener Partizana

Vlado Šćepanović danas je zvanično predstavljen kao novi trener košarkaša Partizana.

Šćepanović je na poziciji prvog trenera zamenio Italijana Andreu Trinkijerija, sa kojim je sarađivao i u ekipi Bamberga, a kao trener vodio Budućnost.

Dres Partizana nosio je u dva navrata, u sezoni 2001/02 i 2004. godine.

Ostvarila mi se jedna od najvećih životnih želja

Novi trener košarkaša Partizana izjavio je da je dolaskom na klupu crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ostvario jednu od najvećih životnih želja.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam danas na ovom mestu kao prvi trener Partizana. Jedna velika obaveza je pred svima nama, naročito preda mnom, mojim stručnim štabom i igračima. Ono što mogu da obećam jeste ona čuvena Čerčilovska - krv, suze i znoj. U sportu je nezahvalno bilo šta obećavati, ali zna se šta je Partizan i gde treba da bude ", rekao je Šćepanović na predstavljanju za TV Partizan.

Šćepanović je ugovor sa crno-belima potpisao na dve godine, a na ukazanom poverenju se zahvalio Upravi kluba i predsedniku Ostoji Mijailoviću.

Mijailović: Partizan Šćepanovićev dom, zajedno do ciljeva

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović poželo je sreću novom treneru ekipe.

"Poželeti dobrodošlicu partizanovcu poput Vlada Šćepanovića bilo bi suvišno, jer je KK Partizan njegov dom i njegov ostanak je stvar kojoj se svi radujemo. Uz podršku svih koji vole Partizan, zajedno možemo do ostvarenja najviših ciljeva. Srećno Vlado!", napisao je Mijalović na Tviteru uz objavljenu zajedničku fotografiju sa novim šefom stručnog štaba.

Šćepanović je na poziciji prvog trenera zamenio Italijana Andreu Trinkijerija, kome je do sada bio pomoćnik na klupi crno-belih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šćepanović predstavljen kao trener Partizana

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Jul.2020

BEOGRAD - Vlado Šćepanović danas je zvanično prestavljen kao novi trener košarkaša Partizana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.