KAKO GA NIJE SRAMOTA: Fudbaler Reala NASTRAŠNIJE izvređao Tadića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 15:25

KAKO GA NIJE SRAMOTA: Fudbaler Reala NASTRAŠNIJE izvređao Tadića (VIDEO)

Srpski reprezentativac mu ovo neće zaboraviti.

Navijači, igrač i uprava Reala i dalje pamte Dušana Tadića. Tačnije blistavo izdanje i fenomenalnu partiju srpskog reprezentativca, koji je prošle sezone predvodeći Ajaks na "Bernabeu" sam eliminisao Madriđane iz daljeg ciklusa Lige šampiona.

Nema sumnje da je vođa Kopljanika tada pružio utakmicu karijere, a kolike su posledice ostale po Madriđane, svedoči i primitivizam i krajnji bezobrazrazluk fudbalera Reala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Serhija Regilona.

no me lo puedo creer @sergio_regui pic.twitter.com/sL73cLyg9C

— ⚡ (@hectortg33) May 8, 2020

Regilon je snimao sebe dok igra igricu FIFA, a kada je od ponuđenih igrača izvukao Tadića, izgubio je kontrolu i pobesneo.

- K... sin, izbacio me je iz Lige šampiona prošle godine. Izbacio si me iz Lige šampiona Tadiću, kopile - urlao je ljutito Serhio, koga je Real poslao na pozajmicu u Sevilju.

Podsetimo, Tadić je u meču Real - Ajaks poneo epitet igrača utakmice, pošto je osim postignutog gola imao i dve asistencije, dok je Regilon zbog izostanka povređenog Marsela odigrao svih 90 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.