KAKAV TRANSFER: Sa Jamajke u Grafičar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

KAKAV TRANSFER: Sa Jamajke u Grafičar (FOTO)

Uzor mu je Mesi.

Mladi fudbaler sa Jamajke Dankan Mekenzi potpisao je trogodišnji ugovor sa Grafičarem, saopštio je beogradski klub.

U saopštenju srpskog prvoligaša se navodi da se Mekenzi (18) bolje služi levom nogom, ali mu je primarna pozicija ofanzivni vezni fudbaler. On može da pokrije i mesto polušpica i krila.

Here we Gooo… officially confirmed Reggae Boyz U20 midfielder Duncan McKenzie sign for football club Graficar in Belgrade. The >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 18 year old will sign for 3 years in his new Colours.

Huge move for the youngster.. 👏🏻👏🏻👏🏻

📸: @FCGraficar #reggaeboyz #jamaica #football pic.twitter.com/UuoJHjRIYx

— MG Sports Media (@MilitaryGooner) July 6, 2022

Mekenzi nije prvi igrač sa Jamajke koji će igrati u ljubičastom dresu Grafičara. Pre njega je za srpskog prvoligaša nastupao Norman Kembel, koji je potom igrao za Čukarički.

Grafičar je naveo da je Mekenziju omiljeni klub Barselona, a uzor slavni argentinski fudbaler Lionel Mesi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.