Izvor: B92, 07.Jul.2022, 18:09

Grafičar dobio pojačanje sa Jamajke

Mladi fudbaler sa Jamajke Dankan Mekenzi potpisao je trogodišnji ugovor sa Grafičarem, saopštio je beogradski klub.

U saopštenju srpskog prvoligaša se navodi da se Mekenzi (18) bolje služi levom nogom, ali mu je primarna pozicija ofanzivni vezni fudbaler. On može da pokrije i mesto polušpica i krila.

Mekenzi nije prvi igrač sa Jamajke koji će igrati u ljubičastom dresu Grafičara. Pre njega je za srpskog prvoligaša nastupao Norman Kembel, koji je potom igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Čukarički.

Grafičar je naveo da je Mekenziju omiljeni klub Barselona, a uzor slavni argentinski fudbaler Lionel Mesi.

Grafičar će u prvom kolu Prve lige Srbije 30. jula gostovati ekipi Mačve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAKAV TRANSFER: Sa Jamajke u Grafičar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 00:11

Uzor mu je Mesi...Mladi fudbaler sa Jamajke Dankan Mekenzi potpisao je trogodišnji ugovor sa Grafičarem, saopštio je beogradski klub...U saopštenju srpskog prvoligaša se navodi da se Mekenzi (18) bolje služi levom nogom, ali mu je primarna pozicija ofanzivni vezni fudbaler. On može da pokrije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.