KAKAV KRALJ! JOKIĆA NE ZANIMA SLAVLJE - ŽELI ŠTO PRE U SRBIJU Šou Jokića na konferenciji za medije: Kakva parada, moram kući!

Izvor: Kurir, 13.Jun.2023, 08:10

KAKAV KRALJ! JOKIĆA NE ZANIMA SLAVLJE - ŽELI ŠTO PRE U SRBIJU Šou Jokića na konferenciji za medije: Kakva parada, moram kući!

Nikola Jokić nasmejao je do suza novinare na konferenciji za medije nakon osvajanja šampionske titule sa Denver Nagetsima.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

“Ne, moram da idem kući”: Jokić se uhvatio za glavu posle jednog pitanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jun.2023

Nije Jokiću do parade, više želi da krene ka Somboru Nikola Jokić jednostavno ne bi bio Nikola Jokić da na svakoj konferenciji za medije barem jedanput ne nasmeje novinare tokom razgovora! Tako je bilo i ovaj put put, nakon istorijske titule Denvera i pobede nad Majamijem u petom meču, kada ga...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.