KAD JOKIĆ ZASVIRA HARMONIKU: Ameri LUDE za hitom Miroslava Ilića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 19:39

KAD JOKIĆ ZASVIRA HARMONIKU: Ameri LUDE za hitom Miroslava Ilića (VIDEO)

Oduševio fanove.

Nikola Jokić nastavlja da oduševljava Srbiju svojim sjajnim partijama u najjačoj ligi sveta, u kojoj svakim danom dobija sve više priznanja i reči hvale od domaće, Američke, populacije. Poznato je da Jokić ni u jednom trenutku ne zaboravlja odakle je. Ovoga puta, Ameri su, zahvaljujući Nikoli, potpuno zaluđeni hitom Miroslava Ilića.

Atletiko ređa samo pobede i prednost u odnosu na rivale raste. U takvoj situaciji, lider Primere favorit je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << večeras (21.30) na gostovanju Eibaru, a kvota na dvojku je vrlo lepa - 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Atletiko Madrid.

Nikola Jokić je rešio da malo predahne nakon nove fantastične partije, u kojoj se poigrao sa Oklahomom. Pred novi izazov, gostovanje Feniksu u subotu, odlučio je da se opusti uz hit Miroslava Ilića.

Njegovo "sviranje harmonike" tik uz TV kamerom je zabeležila Nikolina supruga Natalija, a taj snimak oduševio je mnoge. Pa i američke novinare koji svakodnevno prate Denver Nagetse.

I too can dance to this song all night long... https://t.co/drdEFuTXTD

— Vic Lombardiᴰʳ (@VicLombardi) January 21, 2021

Snimak na kome se vidi kako Jokić uživa uz hit “Zoveš me na vino, zoveš me na lom” izazvao je brojne reakcije Amerikanaca, a "najdalje je otišao" Vik Lombardi, novinar televizijske kuće "Altitjud" iz Kolorada, koja i prenosi nastupe NBA tima za koji nastupa naš as.

Lombardi je, naime, pogledao ovaj nastup srpskog centra i poručio:

- Mogao bih i ja da plešem uz ovu pesmu celu noć.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Porta Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.