KAD JE LEGENDA OTVORILA DUŠU: Šekularac se svojevremeno prisetio zbog čega je Arkan lupao šamare i šta je uradio posle njegovih suza

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD JE LEGENDA OTVORILA DUŠU: Šekularac se svojevremeno prisetio zbog čega je Arkan lupao šamare i šta je uradio posle njegovih suza

Druga Zvezdina zvezda je preminula u 81. godini.

Dragoslav Šekularac je otišao u legendu. Druga Zvezdina zvezda preminula je u 81. godini, a iza njega su ostale brojne anegdote. Neke od njih su vezane za period kada je radio u Obiliću, odnosno bio sporstki direktor. U jednom od intervjua prisetio se saradnje sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, tadašnjim vlasnikom Vitezova.

- Arkan je voleo fudbal, napravio je stadion Obilića. Želeo je da ja kao veliko fudbalsko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ime budem direktor kluba zbog autoriteta na internacionalnoj sceni. Nisam izlazio iz njegove kuće. Znam mu decu kad su bili bebe, bio sam dobar sa Cecom. Ako ne kažemo Ceci: "Dobar dan Ceco", dobili bismo šamarčinu - rekao je svojevremeno Šekularac i priznao da je i zaplakao.

- U poslu je bio vrlo korektan. Što se dogovoriš s njim, to je amin. Kad sam postavljen za direktora, Arkan mi je kupio nekoliko odela, košulja, kravata i rekao mi da svaki dan na poslu moram da budem uredno obučen. Međutim, prvi dan ja sam se pojavio u džemperu i farmerkama. Čim me je video, počeo je da besni: "Ti, direktor Obilića? Marš kući!" Ja tu počnem da plačem, a on me časti sa hiljadu maraka - prisetio se Šekularac.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.